Persoane interesate

duminică, 8 ianuarie 2012

Vrajita de fluturi

_
 Melodia asta ma omoare de cateva zile . Mai exact , de cand am auzit-o . :D Am devenit obsedata de ea :) Ei ! Las` ca trece :)
_____________________________________________________

Un fluture . Ce frumusete a naturii ! Cat de multa frumusete poseda aceasta mica creatura delicata . Cata finete , cata culoare ...
Fara sa-si dea seama , fata urma acel fluture de parca era vrajita de frumusetea lui . Inainta fara sa-si dea seama unde o conducea . Doar . Il . Urma .
   Apoi , se trezi  din acea vraja si vazu ca se afla intr-o padure . Nu-si aducea aminte cum ajunsese aici . Stia doar ca a urmat acel fluture . Se uita imprejurul ei , pana ce zari din nou acel fluture ce statea pe o floare . Se apropie de el , incel , incercand sa-l prinda in palma sa , insa , fluturele fusese prea rapid , si zbura in inaltul cerului . Fata il privea admirativ , pana ce el se aseza din nou pe frunzele unui tufis . Fata zambi in sinea ei , si se aproie din nou de el . Isi intinse manile spre el si era gata sa-l prinda cand ...
   Un zgomot ii atrase atentia in sus . Pe dealul mult prea inalt si abrupt , un baiat statea sprijinit de un copac , si o privea abmirativ .
   Fata se sperie si o lua la fuga in directia opusa . Faldurile rochiei ei lungi , o impiedicau sa se miste mai repede . Incerca din rasputeri sa si le ridice si sa alerge mai repede . Stia ca nu ar fi putut sa sara de la o asemenea inaltime si sa vina dupa ea , insa putea gasi o alta forma de a cobora . Ea nu stia padurea , si nici capcanele ei . Cu rasuflarea taiata , incetini putin , uitandu-se in spate . Nimic .
     Ce ciudat ! sa gandi ea , si incepu sa mearga normal . Insa avea o senzatie stranie . Parea ca cineva o priveste . Stiti voi . Acel sentiment ciudat ca ochii cuiva sunt atintiti asupra cefei tale . Era speriata . Se uita inapoi , insa tot nu era nimic .
  Paranoia o facu sa inceapa din nou sa alerge , uitandu-se in urma ei la intervale regulate .
 Partea proasta era ca inca nu iesise din padure , si nu mare i-ar fi mirarea daca nu s-a si ratacit . Tinandu-si rochia in ambele maini , se opri o clipa sa priveasca imprejur . Nu era nimic .
  Se speriase degeaba ! isi spuse , numai ca exact cand se intoarse , baiatul acela o privea din nou . Era tot pe un fel de deal abrupt si foarte inalt , si statea tot sprijinit cu o mana de un copac , de parca ar fi fost acolo tot timpul . De parca o astepta .
  Fata aproape ca lasa sa-i iasa un icnet , si o lua din nou la fuga in directia opusa . Aproape ca nu mai putea respira de la atata efort . Auzi fosnituri in spatele ei , insa nu se intoarse . Ii era prea frica de ce ar putea vedea . Abia cand ajunse la marginea unei prapastii , se retrase doi pasi in spate si se intoarse exact la timp , pt a-l vedea pe baiat ce statea la mai putin de 10 metri departare .
  El facu un pas in directia ei , iar ea ii striga sa nu se apropie . El mai facu un pas , si ea facu unul inapoi .
- Nu vrei sa faci vreo prostie , ii spuse el , si parea destul de serios . Nu-ti voi face rau . Doar opreste-te .
Ea nu avea incredere in el . Desi , frumusetea lui , aproape ca o vraji , convingand-o sa-l asculte . Insa isi scutura capul energic inlaturand astfel de ganduri , si se uita in spatele ei . Era o prapastie de peste 5 metri si nu credea ca va supravietui . Totusi , nu vroia sa aiba incredere in tanarul acela fermecator care incerca sa o ademeneasca  cu frumusetea lui .
   Baiatul se apropie inca un pic fara ca ea sa observe  . Era destul de aproape de ea . Mai avea vreo 5 metri mai exact . Fata se intoarse sa se uite la el si icni de surpriza cand il vazu asa de aproape . Se sperie , si aproape ca avea sa cada in prapastie , insa tanarul reusi sa o apuce de talie cu o mana .
  Fata aproape ca incepea sa planga de frica . Frica de realizarea faptului ca era la un pas de a muri , dar si faptul ca tanarul misterios o prinsese in sfarsit .
   Nu incerca sa se zbata sau sa se elibereze . Era constienta ca nu se putea compara cu puterea baiatului . In schimb isi ridica privirea , pt a-i vedea ochii  .
  Da ... acei ochi negri  ce te vrajeau si iti faceau inima sa o ia la fuga , si totusi erau asa de profunzi si ascundeau atatea secrete . Apoi , privirea ei cobora la buzele lui , dar si-o ridica repede analizandu-i fata . Insa cand se uita din nou in ochii lui , observa un licar . Nu stia exact cum sa interpreteze asta , pana ce privirea lui poposi pe buzele ei . Observa cum el inghitise in sec inca privindu-i buzele . 
   Stanjenita , isi musca nervoasa buza de jos . Un gest nu tocmai decent dupa parerea lui , care incepu se se apropie periculos de repede de fata ei .
   Mainile lui inca o stangeau in brate , tragand-o tot mai aproape de el .
Pana la urma , distanta dintre ei se termina si fata ii putea simti respiratia pe buzele ei . Mentolata si dulce ! se gandi .
   Baiatul astepta un moment , pentru a vedea daca si fata vroia acelasi lucru . Si atunci cand privirile li se intalnira din nou , vazu pasiunea din ochii ei .
  Dureros de incet , baiatul isi presa foarte delicat buzele de ale ei . O atingere aproape imperceptibila .
Insa fata isi incolaci mainile in parul baiatului , si il trase mai aproape de fata ei .... pana ........ Taaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

           - Of ! Alarma stupida ! Mereu imi stici cele mai minunate vise cu El ! spuse fata ridicandu-se nervoasa din pat si oprindu-si alarma dandu-i un pumn zdravan . Asa-ti trebuie ! se gandi ea , zambind putin satisfacuta .
   Of ! De ce nu pot visele sa devina realitate ?

_______________________________________________
Ehei !!!!!! Dragii mei , asa cum v-am promis , am postat un nou one-shot . Sper ca nu v-am lasat prea dezamagiti , mai ales cu finalul !
        Sper ca nu sunt atat de graznica la scris one-shot-uri , si mai ales sper ca nu am dat-o in bara de data asta !

 Astept comment-uri !!!!!!!!!!!!!!!

     Kisses :X

2 comentarii:

dya spunea...

Minunat!M-ai lasat cu gura cascata!
O idee geniala!Astept continuarea cu nerabdare!:*:*

Rina Sheez -Mara- spunea...

Wow
Esti incredibila, fato!
Jur ca am avut mai multe momente de transpunere in poveste, de parca eram chiar acolo :))

Mai vremmm multe one'shot'uri!!

Pupici

Melodia saptamanii