Persoane interesate

duminică, 13 mai 2012

MED Capitolul 4. Prima noapte ... si dezamagirea

Inca un capitol . La acesta trebuie sa recunosc ca Veronica m-a ajutat foarte mult , deoarece eu nu am mai scris astfel de scene ... o sa vedeti ! Deci lasati cativa lauri si pentru ea :D
________________________________________________________


Petrecerea era reusita. Muzica de calitate. Si bautura din belsug. Bella se simtea foarte bine. Buna dispozitie combinata cu sampania o facea pe Bella sa se uite la Jake cu dorinta. Statea “ ascunsa “ la masa de bauturi, savurandu-si sampania cind il surprinse pe el devorind-o din priviri. Rusinata, Bella se intoarse rapid  inapoi la masa de bauturi, rosind puternic . Incerca sa se linisteasca, pentru ca stia ca obrajii ei deja ardeau. Privirea lui nerusinata ii facu-se singele sa-i clocoteasca  de pasiune. Oare e pregatita ea sa continue petrecerea in patul lui?
Deodata, niste brate calde si puternice ii cuprinse talia, si buzele delicate ii atinse incet gatul ei descoperit.
Caldura respiratiei lui o infiora, asa ca se intoarse cu fata spre el. Jake ii zambea seducator, si nu ii dadu drumul imbratisarii .
Bella se uita la el printre gene , neavand curajul sa spuna ceva .
-         Bella , …spuse Jake incurcat . Hai sa bem ceva !
Bella aproba si-l urma, acceptand bauturile alcoolice pe care Jake i le dadea. In gind se intreba mereu daca lui Jake o sa-i placa lenjeria ei intima de dantela.

   ******

Dupa ceva timp, Bella deja era putin ametita, insa acum avea curaj. Jake nu stia ca dorintele lor coincid, insa cu o mica diferenta. Bella nu dorea sa fie o simpla aventura de o noapte. Jake ii saruta delicat lobul urechii, apoi o intreba:
-         Continuam intr.-un cadru mai intim?
Bella il surpinse printr-un sarut pasional. Nu mai avea nevoie de un raspuns verbal.
Grabiti se urcara in masina lui. Drumul pina la el a fost o ceata. Tensiunea sexuala dintre ei era exploziva.
Ajunsi la casa lui Jake, Bella observa vila imensa si nu-si putu stapani holbatul. Jake zambi si ii deschise usa , conducand-o spre casa. De cum ajunsera inuntru, Jake incepu sa-si arunce hainele de pe el, si sa o sarute pasional pe Bella. Ea ii sarise in brate, incojurindu-i talia cu picioarele ei. Jake ii trase bretele rochiei in jos si acum ii saruta nestingherit pieptul. Limba sa trasa linii de placere si foc pe sinii ei.
Asteptase momentul asta, dar ii era … oarecum rusine.Adica, nu era primul baiat din viata sa sexuala , insa acum era altfel. Nu mai era o adolescenta , iar asta nu mai era un joc al seductiei. Trupul ei raspundea nestingherit mingiierilor lui. Ratiunea nu mai era prezenta. Dorea sa fie mingaiata, avea nevoie de el.
 Jake o arunca cu pasiune pe pat. Ii urmari linia trupului si puritatea goliciunii.
-         Esti perfecta, ii murmura el in timp  ce deveneau un tot intreg.
  Noaptea ce urma, nu avea sa fie uitata de nici unul dintre ei.  Nu era dragoste. - Doar dorinta pura. Nu era iubire, nu erau soapte de dragoste. Doar gemete si framintari. Cearsafuri botite si perne aruncate. Jocuri sexuale si mingieri senzuale. Toate armele posible si imposibile in lupta pentru eliberare si extaz.

   *******

A doua zi, dimineata, Bella dormea inca printre cearsafurile albe, iar razele soarelui se jucau pe pielea ei expusa . Nu dormea, insa nici treaza nu era. Era la granita dintre vis si realitate. Un zimbet lenes ii juca pe buze. Jake era un amant extraordinar. Simtea ca o sa fie o relatie foarte buna. Aveau aceleasi pasiuni iar viata sexuala le va fi mai mult decit perfecta.
O trezi din visuri zgomotul usii. Jake tocmai iesea de la dus, cand telefonul ii suna. Se duse repede sa-l ia, inainte sa o trezeasca pe Bella. Se uita la apelant  si raspunse imediat :
-         Buna dulceata! Spuse acesta.
Bella auzise si ea . “ Dulceata ? “ se gandi ea, insa continua sa se prefaca adormita.
-         Da, iubire. Normal ca nu voi intarzia, spuse Jake, destul de incet, uitandu-se la Bella, cum dormea.
-         Da, Rose, nu am uitat de pregatirile de logodna. Voi veni la timp sa vad decoratiunile …….. Nu uit ……Am sa trec si pe acolo si am sa-mi iau costumul . …..Normal. Doar tu esti ingerasul meu scump, si drag cu care ma voi insura, nu?
-         Si mie mi-e foarte dor de tine. Abia astept sa te tin in brate. Spuse acesta cu cea mai dulce voce, apoi inchise. Se intoarse sa se uite din nou la Bella, insa … surpriza! Aceasta era deja in picioare se uita la el, cu o spranceana ridicata, tinandu-si totodata cearsaful in dreptul pieptului pentru a se acoperi.
-          Ce ? Intreba Jake neinteresat ca Bella auzise discutia.
-           Logodnica? Intreaba Bella simtind cum creste in ea furia. Ai o logodnica si tu te-ai .. Te-ai culcat cu mine? Izbucneste aceasta.
-         Bine, stii ceva, nimeni nu te-a obligat, ok? Ai facut-o de buna voie si nesilita de nimeni, iti amintesti ? Spuse Jake zambind ironic.
-         Dar cum ai putut? M-ai facut sa cred ca tu … spuse Bella inghitindu-si lacrimile.
-         Ca eu ce? Ca te iubesc? Ai fost doar o aventura, Bella si nu prea ai ce face. Si acuma … hai, imbracate si du-te acasa. Am treaba, nu pot sta toata ziua dupa tine, ii spuse acesta rece, si se ridica, ducandu-se sa se imbrace.
-         Dar nu am cu ce. Am venit cu masina ta.
-         La 15m de vila este un drum in dreapta, acolo trece un autobús.
 Bella , umilita si cu inima frata , se imbraca repede , si pleca numai decat trantind usa in urma ei . Il ura . Alice avusese dreptate . Nu ar fi trebuit …cu el …niciodata !

       Dupa ce chema un taxi, se duse direct acasa, unde spera ca o va gasi inca pe Alice. Tot drumul isi tinu lacrimile, iar acum cand o vazu pe Alice tolanita pe canapea, in fata televizorului, ii sari in brate si isi dadu frau liber sentimentelor. Planse cu sughituri in timp ce-I povestea ce pati si cata dreptate avuse in legatura cu Jake.
 Ii spuse si de cat de josnic se comportase cu ea in acea dimineata, si de faptul ca o folosise pe post de o aventura si ea nici nu stia.
Ii povestise despre convorbirea telefonica cu Rose, logodnica lui, si planse si mai mult. Apoi, dupa cateva ore, dupa ce plansetele devenisera suspinari, iar Alice nu mai stia cum sa o mai linisteasca, ii spuse ca are un tratament pentru ea.
Bella o privi indoielnica, cand Alice o ridica de jos si o conduse la etaj.
Acolo, Alice ii pregatise o cada cu apa parfumata, cu multe lumanari si petale de trandafiri.
-         Alice, ce … incerca Bella sa o intrebe cand vazu incaperea.
-         Cred ca ai dreptul la putin rasfat, ii raspune aceasta. Ramai aici vreo jumatate de ora, imbracate cu astea … ii spuse Alice inmanandu-i niste pijamale roz pufoase – si vino jos, in sufragerie cand termini, ok? Ii mai spuse Alice inchizand usa in urma ei.

 “Prostul de Jake!“ isi spuse ea incepand sa se dezbrace si sa intre in acea cada cu apa fierbinte. Timp de o ora ramasese acolo, gandindu-se la nimic. Doar relaxandu-se. Apoi, cand apa deveni rece, aceasta parasi paradisul parfumat si se imbraca cu pijamalele roz, pufoase, date de Alice.
Odata gata, iesi din baie si cobora la parter. In sufragerie, pe canapea, o astepta Alice, cu un bol mare de inghetata de ciocolata si capsuni si 2 linguri mari, zambindu-i prosteste.
-         Alice, ce vrei sa faci cu …
-         Of, Bella, se vede ca nu prea ai experienta in despartiri, ii spuse Alice facandu-i Bellei loc langa ea. Noi fetele, intotdeauna ne innecam amarul in tone de inghetate si filme proaste, spuse Alice, ceea ce o facu pe Bella sa zambeasca.

 Toata acea zi, cele 2 prietene si-o petrecura impreuna razand, facand glume pe seama lui Jake si jignindu-l, mancand cat mai multa inghetata, ciocolata si popcorn, cat incape . Ca doar, na ! Macar atunci au voie si fetele sa se mai desfete putin.
Inspre seara Al deschise laptopul sa mai citeasca stirile mondene. Ceea ce citi ii stirnise un plan diabolic.
-         Bellaaaaa, eu stiu cum o sa te razbunam. Si zimbetul de pe fata prietenei sale ii spunea lui Bella ca Jake o sa sufere.

7 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

wow............jake e un bou!!!!!!dar sigur alice are un plan de salvare:))
abia astept next-ul!!!!bafta la scoala!;;)

Law spunea...

yeeey,de abia astept razbunarea:)
jake chiar e un nemernic...eu m-as fi dus la rose si i-as fi spus,chair de era si reputatia mea in joc:))

dya spunea...

Nenorocitul!Imbecilul!Cum sa-i faca asta?Of sper ca Alice are o idee geniala in privinta razbunarii!:*:*Astept next!:*:*Vreau ca Jake sa sufere!:)))))

Anonim spunea...

AM aterizat si eu pe la ficul vostru...DOamne ca imi place...Hmm Alice e acelasi spiridus malefic...Iar Jake e un imbecil, dar deja au spus si cele din naintea mea asta...Oricum delicioasa poveste, am infulecat-o si digerato rapid :*
Acestea fiind spuse spor la lucru!

Anonim spunea...

Yey! In sfarsit a realizat si Bella ce magar e Jake.Dar totusi...logodnica?? Huh, noroc ca e Alice acolo :)

Anonim spunea...

Trec la urmatorul .
Amandoua ati facut o treaba minunata.
Felicitări !

Anonim spunea...

cunosc un tip care are de gand sa faca ceea ce a facut Jake Bellei. caz real. de obicei adolescentele care nu sunt trecute prin viata sufera in astfel de cazuri. Dupa ce te obisnuiesti si ai pridai cu capul de pereti , e totul mult mai simplu. Ori accepti dar nu simti absolut nimic, ori te izolezi si nu mai ai incredere in nimeni si iti faci doar treaba de la scoala sau facultate sau de la servici . Iar aventurile sunt doar pentru a te simti atragatoare si frumoasa. Imi pare rau sa recunosc dar sunt amanta. Si nu simt absolut nimic decat placere fizica. In acelasi timp in interior am sentimente. Dar nu le afisez. Niciodata. Stiu ca voi pleca intr-o zi si ca totul va fi doaer o alta amintire din viata mea. Dar eu iau totul obiectiv si spun ca : " am mai avut o experienta." Oamenii vin si pleaca. Tu mereu traiesti singur iar ceilalti doar iti indruma calea si te ajuta sa cresti. Din orice durere sau bucurie trebuie sa iei numai invataturi si numai partile cele mai bune care sa te ajute sa urci din punct de vedere spiritual, moral, sentimental. sSi sa lasi tot ce nu este bun in urma. Doar atunci vei putea sa te simti desavarsit in propria ta fiinta si sa fii fericit fara sa fie altcineva care sa ti-o ofere. Ci de celel mai nesemnificative gesturi sau lucruri. ma durere de itit vine sa urli si sa te

Melodia saptamanii