Persoane interesate

vineri, 3 februarie 2012

Capitolul 10

Intr-un sfarsit am reusit si eu sa postez capitolul 10 . Sper sa va placa si sa-mi lasati multe comentarii . Pana atunci , va las cu o melodie superba care se potriveste destul de bine cu ficul ( spun eu )
                             

Dpdv. Marie :

Oh , nu ! Ce am facut ? Aproape ca m-am dat de gol in fata lui .Dar ... oare ce s-ar intampla daca ... ar afla ? Stiu ca Harris m-a avertizat in privinta asta . Insa ori ce ar fi , nu cred ca e de bine . Ce poate sa mi se intample ? Sa dispar de tot ? Sa ma intorc acasa ?
   Dar ... daca cei de aici ar fi in pericol ?
Ah ! Iar am dureri . Abia ce m-am hranit , si totusi ... Cu siguranta devin din ce in ce mai slaba pe zi ce trece .
  Marie alerga putin , incetinind din ce in ce mai mult , pana ce se opri . Era inca in padure , insa putea vedea casa Bellei . O masina opri , si din ea cobora ea cu Edward . Acesta isi puse mainile pe umerii ei , si o conduse in casa .
   O alta lacrima de sange ii uda obrazul lui Marie . De fiecare data cand ii vedea pe cei doi impreuna , isi aducea aminte de trecut , si de clipele petrecute cu El .n Era geloasa pe Bella . Si stia foarte bine .
  Dupa ce ea pierduse totul , gaseste pe altcineva care i-a luat locul . Nici ea nu mai putea .
    O gaura imensa in pieptul ei , o facu sa cedeze . Nu mai vroia nimic altceva in afara de El . Numai el o putea salva . Iar daca el nu mai era , atunci ce rost mai avea sa traiasaca ?

  O lua la fuga prin padure , spre necunoscut , dorindu-si sa gaseasca raspunsul tuturor intrebarilor ei .


Dpdv Alice :
Era dimineata . Din nou . Asta era motiv de bucurie pentru mine , caci trebuia sa le aleg tinutele fratilor mei .
 Abia asteptam ziua de azi ! Toata seara m-am gandit la cum sa o abordez pe  Marie sa se impace cu noi . Nu ca am fi fost certati , insa nu parea ca ne place prea mult .
    Insa acum ... putem fi BFF . Scuze . TSBFF ( The second best friend ) . Prima e Bella :D
Dar sunt super entuziasmata ! Vreau sa ajung cat mai repede la scoala sa vorbesc cu ea .
  Insa ma enerveaza ca nu ii pot vedea viitorul .As fi vrut sa vad cum va reactiona . Sper ca si ea va fi incantata si vom petrece .... la cumparaturi !!!!!! Si o voi lua si pe Bella - obligat fortat  .
   Chiar nu stiu de ce uraste atat de mult cumparaturile . Dar stiti ce ? Eu cred ca in adancul sufletului , ea chiar iubeste cumparaturile , insa inca nu si-a dat seama .

- Alice ! striga Emmet de jos .
Oh , da . Trebuie sa plec la scoala . Toata lumea ma acuza ca stau prea mult cu hainutele mele , ceea ce nu este adevarat . Nu le iubesc ca pe niste persoane , asa ca nu sunt nebuna , insa tot le iubesc :)

     Am alergat in pasi de dans pana la parter , de unde l-am luat pe Jasper de brat si am iesit val vartej pe usa . Am urcat cu totii in masina lui Emmet ( cu exceptia lui Edward ) . Jur . Cateodata pare asa de indragostit , incat imi vine sa ma rad de el . Insa nu fac asta , pt ca s-ar putea sa ies rau .

 ~~~~~~~~*~~~~~*~~~~~~*~~~~~~~

 Am ajuns la scoala si deja se sunase . Marie nu era pe nicaieri . Oare ce s-o fi intamplat ?
Am intrat grabita in clasa , sa nu intarzii ,  fiind nervoasa si nelinistita din cauza lui Marie . Si in astfel de momente , imi doresc cu mai multa ardoare sa-i pot vedea viitorul .
   La pranz , am intrat alaturi de fratii mei in cantina , si nu am vazut-o . Cred ca azi nu a venit la scoala . O fi suparata pe noi ?





Dpdv. Marie :

 Alergam cat ma tineau picioarele departe . Departe de toti , departe de El , departe de tot ce ma ranea . Pana la urma a trebuit sa ma opresc sa ma hranesc dar si pt ca deja eram asa de obosita ca abia mai puteam alerga . M-am oprit cand am simtit mirosul unei caprioare , lansandu-mi instinctele animalice sa ma conduca . As fi putut sa iau ceva mai mare , dar ... eram atat de slabia , incat nu puteam sa ma lupt cu un urs sau un leu .
     Dupa festinul meu , m-am intins pe iarba , uitandu-ma la cerul senin . Soarele imi mangaia pielea , facand-o sa straluceasca . Unde ma duc ? Sa ma duc in Italia sa-i cer lui Harris sa ma trimita acasa ? Sau sa ma duc direct la Volturi sa le cer sa ma omoare ?
 Deodata , un miros ciudat , m-a facut sa sar in picioare si sa aterizez in pozitie de atac . Era un miros dulce , ceea ce insemna ca era vampir . Sau ...mai multi .
   La scurt timp , un tip blond , cu o tipa roscata si un negru , au intrat in raza mea vizuala .
James , Victoria si Laurent ! am icnit eu . Probabil se indreapta spre Forks . Ce ar trebui sa fac acum ? Sa fug , sau sa-i infrunt . Dar ... pana la urma ei nici nu stiu cine sunt eu de fapt , asa ca nu au ce sa-mi faca daca nu ma pun cu ei .
 Vechea bella a disparut !

                           

 Cei trei m-au observat si ei , asa ca se indreptau spre mine . Acum stateam normal , nevrand sa par amenintatoare .
- Buna , eu sunt Victoria , spuse ea .
- Buna . Marie ! spun eu uitandu-ma la ea incercand sa par inocenta .
Cu coltul ochiului l-am putut vedea pe james care ma privea interesat .
       " Sorry boy , not this time ! "

- Unde va indreptati ? intreb eu .
- Spre Forks , spuse Laurent .
Victoria i-a aruncat o privire plina de ura , apoi s-a reintors la mine sa-mi zambeasca angelic .
- Vizitam niste prieteni , spuse ea .
- Aha , spun eu .
- Esti vampir nomad ? intreba  Laurent .
- Mda ... spun eu mai mult cu jumatate de gura .
- Ar trebui sa vii cu noi ! spuse pt prima data James .
M-am intors spre el , doar ca sa-i privesc ranjetul care , credea el , ca e seducator .
 Cu scarba m-am silit sa-i zambesc si i-am raspun :
- Da . Cred ca voi veni cu voi . Si asa nu am ce face nu ?
- Super ! Deci sa mergem ! spuse Victoria .
  Si asa am pornit la drum .
Probabil va intrebati ce e cu mine , nu ? Ei bine , aflati ca am un plan foarte bine definit si asta implica distrugerea lui James , si pastrarea Bellei 2 in viata .
       Insa asta veti afla in capitolul urmator !

______________________________________________________

Hei ! Vreau comment-uri ! Multe comment-uri !
               Capitolul urmator il voi posta peste 2 saptamani , sau ... poate mai repede . Cine stie cand si cum voi avea timp si inspiratie .
                       Greu ii cu scoala asta :D
Pana data viitoare ........... Read & comm . kisses :X

5 comentarii:

andreea spunea...

pacat ca te-ai oprit acolo dar imi place
astept cu nerabdare next-ul sa vad ce se intampla cu james
oare edward va afla adevarul?presupun ca asta este o intrebare retorica pentru ca de la tine nu o sa aflu nimic inainte de capitol(sper ca ai inteles la ce m-am referit pentru ca nu m-am exprimat cum trebiue dar ma referam la faptul ca tu nu o sa spui ce o sa se intample in continuare)

LoStInDr3aMs spunea...

atata durere...nu stiu a putut rezista pana acum;e atat de trist...sa iti vezi iubitul cu ,,tine" dar sa nu te poti bucura de momente...shi iubitul sa te mai si urasca;greu!!!shi au mai aparut si craii de la rasarit:)) sper ca acest lucru pe care il face sa il faca pe edward s-o priveasca cu alti ochi...sa ajunga sa se imprieteneasca si apoi de ce nu sa se indragosteasca de ea...dar ar fi prea frumos si prea devreme nu???
sa treaca mai repede astea 2 saptamani...sunt prea nerabdatoare!!!
un capitol minunat ca de obicei:D
spor la scoala!!!!!!!

KittygoesFoxy spunea...

Eu parca nu-mi doresc ca Edward sa o lase pe Bella 2 si sa se indragosteasca de Marie, pentru ca ele sunt una si aceeasi persoana. Mi-ar placea doar ca el sa ramana in viata si sa fie cu Marie, amandoi vampiri, ca doar...na, Marie e viitorul Bellei. Are sens oare asta? Oricum, mi-a placut acest capitol, bravo!

Law spunea...

f fain capitolul..
sunt interesata de ce va face marie in privinta lui james...oricum,el va sfarsi mort...
in privinta chestiei cu cine va ramane edward,astept sa ma surprinzi..
spor la scris!:*:D

dya spunea...

Absolut magnific!Oare ce se va mai intampla?Imi doresc ca Edward sa ramana cu Marie!Dar atunci Bella2 va suferii!Of!
Abia astept urmatorul capitol!
:*:*

Melodia saptamanii