Persoane interesate

duminică, 15 ianuarie 2012

Captiva in propria minte

Buna ! vroiam doar sa va spun , ca one-shot-ul asta este postat si pe celalalt blog al meu ! Spor la citit !
_______________________________________________________________

Nu sunt nebuna ! Nu sunt nebuna ! Nu sunt nebuna ! De ce toata lumea crede asta ? Nu sunt nebuna ! Marie Martinez , o adolescenta de 17 ani , era internata la spitalul de urgenta , dupa ce a incercat sa se sinucida , taindu-si venele de la mana stanga .
  Din cate stiau  parintii ei , Marie nu mai incercase vreodata asa ceva . Recunosc ca era mai depresiva in ultimul timp , insa nu au crezut ca va ajunge asa .
  Dupa cateva analize , s-a constatat ca Marie nu avea doar tendinte sinucigase , ci era si anorexica . Fata era intr-o depresie totala , si nimeni nu stiuse asta . Poate cu exceptia colegilor ei de liceu care o credeu o ciudata , si poate si faptul ca nu avea prieteni , a impins-o spre acest gest extrem .
Ce-i drept , nici Marie nu dadea impresia ca ar vrea sa socializeze , sau sa incerce macar sa-si faca prieteni .
Ea era doar o ciudata , in lumea ei , care nu baga pe nimeni in seama , si era fericita daca nimeni nu o baga nici pe ea in seama .
    Insa in ultimul timp , singuratatea a coplesit-o atat de tare , incat nu a mai putut rezista .
Cand privesti din afara . crezi ca asa ceva nu exista . Ca nu are cum . Ca e aevea , sau poate ... totul e doar un scenariu .
   Insa , inainte sa judeci , ar trebui sa afli mai intai povestea .

~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~

Marie era doar o fetita cand a dat piept cu rautatea oamenilor .  Nu avea prieteni prea multi , insa asta nu o deranja . Tot timpul se uita cu admiratie la masa copiilor populari si tanjea sa fie si ea ca ei intr-o zi . Nu era o fata rasfatata , insa era bogata . Era printre cei mai bogati copii de la liceul ei . Insa asta nu prea a ajutat-o . Intr-un astfel de liceu , daca nu esti puternica , nu vei ajunge nicaieri .
   Liceul e ca un ocean . Regulile sunt simple . Vanezi , sau esti vanat .
Asa ca ... daca nu ai putin tupeu , toata lumea te va lua de fraiera si isi va bate joc de tine .
  Insa Marie ... ea era o fiinta delicata . Nu ii placea violenta si nici nu-i placea sa ii faca pe ceilalti sa se simta prost sau inferiori ei .
    Asa ca ... sa spunem doar , ca liceul s-a razbunat pe bunatatea ei .
 Insa ... a ramas cu prietenii ei . Dar nu pentru mult timp .
In curand , a inceput sa puna la sufelt tot ce-i spuneau celelalte fete . Ca e urata , ca e grasa ( desi nu era deloc asa ) , ca e neghioaba , ca nu isi poate face un iubit , si fel de fel de insulte .
Ajunsese sa se isterizeze cand lumea ii spunea ca e frumoasa , si arata bine , si ca nu trebuie sa puna la suflet tot ce spun celelalte fete rele . Insa Marie nici nu vroia sa asculte .
  Era atat de adancita in lumea asta a ei , in care unicul tel era atingerea perfectiunii , incat a reusit sa isi alunge toti prietenii . Chiar si pe Josh , cel mai bun prieten al ei de la gradinita .
  El o intelegea cel mai bine , insa acum , era constient ca prietena lui ajunsese sa se distruga singura .
Ii spusese ca nu e bine , incercase de multe ori . Insa degeaba . Ea nu vroia sa asculte , si de fiecare data se certau .
   Pana intr-o zi , cand a lesinat din cauza lipsei de mancare , pe holul scolii . Toata lumea s-a adunat in jurul ei , iar Josh a dus-o la cabinet .
 El a crezut ca s-a invatat minte si ca nu va mai face . Insa ... au inceput sa se certe din ce in ce mai tare , si mai rau , pana cand , Marie i-a spus ca nu vrea sa-l mai vada vreodata .
  Josh s-a simtit atat de prost si de ranit , incat i-a indeplinit dorinta .
Zilele treceu , iar Marie era din ce in ce mai depresiva , dar si mai slaba , spre fericirea ei .
Insa ... devenise distanta si singuratica . Si nesociabila , asa cum mai nou o insultau celelalate fete . Biruita de atatea umilinte , Marie ajunsese sa planga zilnic .
Nu mai vroia sa traiasca . Acasa , parintii o neglijau deoarece erau ocupati cu munca , la scoala toti se luau de ea , nu mai avea prieteni ... pentru ce sa mai traiasca ? se intreba .
   Asa ca ... se duse acasa , si lua o lama . O tinea cu mana dreapta si o apropia incet de incheietura mainii stangi . Lacrimi amare ii incetosau vederea si mana ii tremura din ce in ce mai tare . Cand lama lasa in urma ei o dara de sange ... Marie lesina .
  Intre timp , Josh , se simtea teribil . Nu vroia sa se desparta de Marie . Stia ca trece printr-o pasa proasta , insa credea ca ii va trece si se va impaca cu el . Insa ... nu a fost asa .
   Se simtea vinovat , asa ca s-a ecis sa faca el primul pas spre impacare . Lua telefonul si o suna . Din pacate nimeni nu raspunse . Apoi , mai suna inca o data si ii raspunse mama  Mariei .
 Nu intelesese mare lucru , dearece plangea . Insa afla ca Marie era la urgente .
Josh inchise telefonul si pleca imediat pre spital .
   Cand ajunse acolo , doctotul ii spuse ca Marie era inconstienta , si nu stie cand isi va reveni .
Ii vazu deasemenea parintii care erau in sala de asteptare , iar mama ei plangea . Se apropie cu pasi nesiguri si fara ca nimeni sa-si dea seama , se strecura in camera lui Marie .
  Vazu ca avea perfuzii si era legata la niste aparate . Lacrimile ii tradau iubirea ce i-o purta acelei fiinte . Nu se gandise vreodata la Marie decat ca la o prietena  , insa acum stia ca e mai mult de atat .
- Oh , Marie ! Daca ai sti cat de mult tin eu la tine , spuse el soptindu-i la ureche , dupa ce se asezase pe un scaun de langa patul ei . Ii lua mana in a sa si isi lasa fruntea pe mana ei .
- Stii .. niciodata nu m-am gandit in felul asta la tine , si ... , se opri incercand sa-si gaseasca cuvintele .
- In ce fel te gandesti la mine ? spuse o voce abia soptita .
Josh isi ridica capul si ii intalni privirea Mariei . Nu-i venea sa creada ca e treaza si era atat de fericit , incat aproape ca uitase ce il intrebase .
- Nu vreau sa te sperii sau sa te fac sa te simti incomod . As vrea sa ramanem prieteni in continuare totusi , chiar daca ti se va parea putin ciudat . Stii ... nu vreau sa sticam prietenia noastra pentru ca sunt eu neghiob si nu pot sa-mi tin gura inchisa , spuse el uitandu-se la ea vinovat .
- Insa daca nu imi spui acum , nu vei mai avea ocazia , spuse fata uitandu-se la el .
- Buna ... Marie ... eu..... simt ceva pentru tine , spuse el  abia terminandu-si suflul .
- Continua , il indemna ea .
- Eu ... te ... te iubesc , spuse el . Ea doar astepta . Adica ... nu ca pe o prietena sau ca pe o sora , o lamuri el .
- vrei sa spui ca pe o ... incepu marie , insa usa se deschise , si mama ei intra inauntru .
- Marie ! Te-ai trezit ! Cate griji ne-am facut pentru tine ! spuse ea , si alerga la patul fiicei ei .
 In scurt timp veni si tatal ei si o asistenta , asa ca Josh pleca acasa .
Nu sperase ca ea va simti acelasi lucru , insa crezu ... crezu ca va fi ... altfel . Toate sperantele i se narui intr-o singura clipa . Totusi , ea nu spuse , nu . Insa nici nu dadu semne contrare .
- Of ! Iubirea e naspa ! spuse el de pe balconul casei lui uitandu-se in noapte .
- Mie-mi spui ? spuse o voce de jos .
Josh se uita in jos incruntandu-se la persoana care-i raspune .
- Marie ! spuse el si o lua la fuga pana jos .
Deschise usa , si iesi afara . Marie il astepta pe o banca ce se afla in gradina lui , privind stelele .
Josh se aseza langa ea .
- Buna ! spuse el incet .
Marie doar se uita la el si zambi , apoi se reintoarse la privitul stelelor .
- Marie , ceea ce ti-am spus la spital .... incepu el , insa marie il opri .
- Regreti ?intreba ea serioasa privindu-l in ochi .
- Poftim ?
- Regreti ca ai spus ... ceea ce ai spus ? Ai fi preferat sa nu fi spus aia ? intreba ea din nou .
- Daca asta ne afecteaza prietenia .... incepu el insa Marie interveni .
- Da-o in colo de prietenie ! Te-am intrebat daca regreti ! spuse ea .
Josh se uita la ea , la cat de frumoasa arata in lumina lunii si nu-si putu opri un oftat .
- Nu . Nu regret ca ti-am marturisit ce simt pentru tine , spuse el privind in jos . Si nu sper ca tu simti ce si...mhmmm... fuse intrerupt de un sarut . Unul dulce la care sperase de mult . De prea mult , isi spuse el si o trase pe Marie mai aproape de el .

~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*~~~~~~~~~~~~

 Ei bine ... cam asta a fost povestea Mariei . O fata care parea ca are atat de multe , le pierduse pe toate , insa castigase ceva mai de pret : Iubirea .


___________________________________________________

Hei girls ( and boys ) !
  Asta nu e tocmai cel mai bun one-shot al meu , insa sper ca nu a fost prea ... plictisitor . Daca considerati ca merita .... lasati-mi  si un comm micut de tot .
   Iar daca considerati ca v-ati pierdut timpul .... atunci sper doar ca nu ve-ti fi atat de rai cu mine :(

V-am lasat !
              Kisses :X

7 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

iti ador blogurile...scuze daca nu ti-am mai lasat pana acum comm dar in vacanta ti-am descoperit blogurile si am crezut ca trebuie sa ai cont ca sa lasi comm...si abia acum mi-am facut cont...ce pot zice povestea e captivanta ca intotdeauna...ce pot eu sa-ti urez:Bafta pe semestrul doi!!!Si multa inspiratie in continuare...bineinteles sper sa ai si timp liber pentru ca stiu ca scoala ocupa cam mult:D

Rina Sheez -Mara- spunea...

Il ador! Te pricepi de minune si daca mai ai timp si idei, chiar te rog, posteaza mai multe. Pun pariu ca vor iesi superbe, ca acesta.


Oh..si bafta de maine;)
Te pup!

|||xoxo|||

dya spunea...

Il ador!E asa de frumos si special!Te felicit!
:*:*

Law spunea...

o poveste draguta..:D
imi palc one-shot-urile tale,deci scrie in continuare!:P

KittygoesFoxy spunea...

Mi-a placut acest one-shot, a fost dragut:X Desi, nu stiu cum a reusit Marie sa iasa din spital atat de repede...Good job! Keep going:D

Stephany spunea...

Wow ! nu ma asteptam la atatea pareri bune din partea voastra . De fapt cand l-am terminat , nu mi-a prea placut cum a iesit , insa eram asa de obosita , incat nu am mai stat sa il refac , fiindca mai rau ma enervam si nu il mai postam deloc .
Ba chiar ma gandisem sa-l sterg , deoarece credeam ca ma voi face de ras :( Insa ... daca voi spune-ti ca va place ...
See you later !

P3tr0nyk spunea...

waw,Alina...e suuuper...

Melodia saptamanii