Persoane interesate

miercuri, 11 ianuarie 2012

My angel without wings

Hei ! Buna , dragilor !
 In urma voturilor voastre , ficul My angel without wings nu a fost votat , asa ca ( fiindca mie una mi-a placut foarte mult ideea > proprie < , m-am gandit sa fac un one-shot din asta .
E o poveste cam lacrimogena , insa va rog mult de tot sa incercati macar sa o cititi . Astept pareri ! Apropo , ca sa stiti , am postat one-shot-ul asta si pe celalalt blog .
_______________________________________________________________


Ah ! De ce eu ? De ce trebuie ca eu sa fiu cea din umbra ? Ma urasc ! Il urasc ! Dar cel mai mult ma urasc pentru faptul ca am lasat sa se intample asta !
Bella statea in holul scolii , luandu-si cartile din dulapior , uitandu-se la cuplul din fata ei sarutandu-se . Era geloasa . Intotdeauna a fost . Si cel mai rau , era faptul ca era geloasa pe acea fata .
 De ce acea fata va intrebati . Pai , raspunsul este simplu . Acea fata se intampla sa fie Tanya Denaly .
Cine este aceasta Tanya ? Nimeni alta decat cea mai populara fata din liceul Forks , sefa majoretelor , si pe deasupra , iubita mult ravnitului Edward Cullen .
  Acum , ma intrebati cine este acest Edward Cullen . Pai ... in afara faptului ca este un frangator de inimi , un macho man , un fel de gigolo , si ... v-ati prin voi , este si jucator de fotbal al echipei liceului . Atacant , mai exact . Iar pentru un jucator era ceva normal sa umble cu o majoreta , mai ales daca aceasta era cea mai dorita dintre toate .
  Dar sa revenim la a noastra problema . Si anume , Bella Swan . Aceasta era ... pot spune ... una dintre tocilare . Cea pe care toti profesorii o laudau , si o dadeau drept exemplu . Toata lumea incerca pe cat posibil sa o evite , deoarece , sa stai pe langa cineva ca ea e practic , sinucidere sociala .
  Deci , saraca Bella , nu avea altceva de facut decat sa spere ca intr-o zi nu va mai trbui sa indure sa-l vada pe Edward cu toate tarfele .

-Hei , Bella ! striga Edward de sub fereastra ei , pe la 10 noaptea .
Bella deschise geamul si se uita in jos .
- Edward ? intreba ea putin nesigura .
- Cine altcineva ? spuse el ridicandu-si o spranceana si zambind . Haide ! Vino jos , sau ai de gand sa ma lasi sa te astept toata noaptea ? intreba el .
Bella isi lua geaca pe ea , deoarece era destul de frig in noptile de octombrie , si cobora pe furis in curtea din spatele casei ei .
- Buna iubire , ti-a fost dor de mine ? intreba el luand-o in brate si sarutand-o pe buze .
- Putin ! recunoscu ea .
-Numai putin ? intreba el uitandu-se la ea mirat .
- Pun mai mult , spuse ea zambind si se sarutara din nou .

Amandoi stateau acum pe banca si priveau cerul in liniste . Bella era in bratele lui Edward , iar acesta o strangea la pieptul sau .
- La ce te gandesti ? intreba Edward .
- Mmm... la nimic , spuse ea ezitand .
- Haide ! Stiu ca te framanta ceva . Nu ai incredere in mine ? o intreba acesta .
- Ba da , spuse aceasta ridicandu-se pentru a se uita la fata lui Edward . Doar cam ... mi-e putin teama de cum vei reactiona , ii raspunse aceasta .
- Spune , o incuraja Edward . Doar daca vrei sa te desparti de mine . In cazul ala , mai bine nu-mi spui , spuse el zambind .
Bella ii zambi inapoi .
- Ce prostut esti . Chiar crezi ca as putea trai fara tine ? intreba aceasta .
- Pai eu stiu .... spuse el iar Bella il lovi in joaca . Bine , atunci , la ce te gandeai ?
- Pai , stii ... uneori ma simt prost cand te vad ... stii tu , la scoala , cu celelalte fete , ii raspunse aceasta .
- Bella , iubire , dar stii ca ele nu inseamna nimic pentru mine , doar ma intorc la tine in fiecare seara nu ? ii spuse el .
- Da , stiu , .... insa , cateodata mi-ar fi placut ca relatia noastra sa nu fie secreta , ii spuse aceasta trista .
- Oh , iubire ... stiu . Insa copii pot fi rai . Iar daca .....stii macar ce a patit ultima fata cu care am iesit mai mult de o zi ? o intreba el .
Bella nega din cap .
- Celelalte fete au prins-o la vestiare si ... practic au maturat cu ea de pamant . Nu vreau sa patestii si tu la fel .
Bella ofta .
- Stiu !Si imi pare rau ca am adus asta in discutie , doar ca ... cateodata ... e asa de greu ..... suspina ea .
- Stiu , si imi pare rau . Daca as putea sa fac ceva , as face , spuse el . Insa gandeste-te ca mai este doar un an si dupa aceea ....
- Dupa aceea putem fi impreuna , completa ea .
- Dap , spuse el zambindu-i si strangand-o la pieptul sau .
- Iubire , spuse Bella . Uite o stea cazatoare ! Pune-ti o dorinta , ii spuse aceasta zambind .
- Bine ...
Imi doresc sa fiu cu Bella pentru totdeauna se gandi el .
Imi doresc sa fiu ce Edward pentru totdeauna , si sa ma razun pe Tanya intr-un fel sau altul se gandi ea .
- Ei bine ... ce dorinta ti-ai pus ? o intreba Edward
- Nu spun , ca pe urma nu se mai indeplineste , ii raspunse aceasta zambind .
Au stat asa , imbratisati , privind cerul la fel ca in fiecare seara .
Iar dimineata , o luau de la capat . Edward se intalnea cu asa-zisa lui " iubita " Tanya , care se pare ca era destul de populara si avea destula influenta incat a reusi sa " fie impreuna " cu Edward mai mult de 4 zile , iar Bella .... ei bine doar statea cat mai departe de ceilalti si incerca , pe cat posibil sa il vada pe Edward , insa sa nu fie observata .
  Asa treceau in mare parte orele , insa pana la ora de biologie , pe care o aveau impreuna . Ei ... acolo era alta treaba . Cei doi erau colegi de banca si puteau vorbi prin biletele cat vroiau , fara ca nimei sa-si dea seama ce fac ei de fapt .
   Iar , dupa fiecare ora , Bella lua biletelul , si il arunca in geanta ei , dupa care , il punea in dulapiorul ei de carti .
  Avea atat de mult , incat se gandea sa mai arunce din ele . Nu . Nu putea sa le arunce . Asta era singura ei dovada ca el o iubeste . Singura dovada care o mai tinea in viata si o facea sa nu innebuneasca cand il vedea cu altele .
   Poate , .....doar sa mai duca cateva acasa , fiindca chiar erau prea multe .
   Amintirile isi faceau locul in mintea ei , citind fiecare biletel .
Prima data cand si-au scris , prima oara cand si-au dat intalnire , prima data cand si-au scris " Te iubesc " .... si toate amintirile lor . Cand radeau  de cate un coleg care se comporta ciudat , cand erau suparata ca el era cu cate una , cand s-au impacat .... si multe altele .
     Bella se uita cu dor , si iubire la biletelul pe care tocmai il punea il dulapir , cand Mike isi facu aparitia .
- Buna , Bella ( accentuand  "L "-ul ), spuse el proptindu-se de dulapiorul vecin .
- Dispari Mike , spuse ea nervoasa , trantindu-si dulapiorul si plecand .
Inca de cand bella s-a mutat la liceul din Forks , Mike a avut o slabiciune pentru ea . Insa el nu vroia sa aiba o relatie ce ea .El froia doar sa-si bata joc , si sa-si demonstreze siesi dar si celorlalti ca poate avea absolut orice fata  vrea .
  Asta nu insemna ca reactiona tocmai ca un domn , cand era refuzat , si tocmai de aceea Bella incerca sa-l evite cat mai mult .
Insa Mike , nu era genul care s-o lase balta asa de usor .
- Haide Bella ! Nu fi asa ! Stiu ca ma vrei , stii ca te vreau , asa ca ce mai astepti ? Plus ca ... poate vei deveni si tu un pic mai populara , ii spuse acesta pe un ton care ar fi frut a fi sexy , insa pe Bella doar o scarbea .
- Lasa-ma in pace Mike ! ii spuse Bella indreptandu-se mai repede spre ora .
- Stii , daca continui sa fii o ciudata , sa stii ca nimeni nu va iesi vreodata cu tine , ii striga acesta din urma .
In gandul Bellei , ii venea sa-i strige in fata ca de fapt iese cu cel mai popular si mai frumos baiat din liceu , insa ... nu putea face asta . Nu-l putea trada pe Edward .
   Asa ca doar il ignora , si pleca mai departe .

Pe de alta parte Edward , era atractia zilei ..... in fiecare zi . Tot timpul exista cate o fata care sa-i faca ochi dulci , si el ii raspundea , numai ca ... in adancul sufletului , tanjea dupa Bella . Dupa saruturile , dupa atingerile ei , ii era dor chiar si de ochii ei ciocolatii .
    Tot timpul se gandea la ea , si ... cateodata se adancea atat de mult in gandurile sale , incat prietenii glumeau , spunandu-i sa nu-i mai umble mintea atata dupa fete .
   Insa lui , nu-i umbra mintea decat dupa una singura . Si aceea era iubirea lui , Bella . Se simtea atat de prost ca nu poate sa iasa cu ea la o intalnire adevarata , si sa mearga pe holuri tinandu-se de mana . Vroia sa o sarute de fata cu toata scoala , sa stie ca e a lui , si ca o iubeste , insa stia ca daca facea asta , totul era pierdut . Atat Bella , cat si el aveau de pierdut .
  Stia ca tot ce face el la scoala este doar teatru . Stia si ca nu are prieteni adevarati , si mai stia si ca nu-i pasa de nici o fata cu care se intalnea doar de ochii lumii .
  ii era dor de Ea . De iubirea lui . Vroia sa o stranga in brate .
Se uita la ceas , si ofta in liniste . Mai sunt doar vreo 9 ore pana va putea sa fie din nou langa ea . Noua ore de chin .

        Cam asa trecea timpul celor doi , in micul orasel mult prea ploios , Forks . Ziua niste straini , iar noapre un cuplu indragostit .

  
 Astazi era Week-end . Edward ii primisese Bellei ca vor merge impreuna in poenita lor . Acum se indrepta cu viteza spre locul din care trebuia sa o ia pe Bella , pentru a nu starni zvonuri .
Dupa ce Bella se urca in masine , acesta porni cu viteza spre padure . Abia astepta sa o aiba iar pe Bella in bratele lui si sa o sarute iar .
  Cand opri masina , amandoi se imbratisara cu dor , si se sarutara .
- Haide iubire , mai intai sa ajungem in poenita si dupa aia .... ii spuse Edward .
- Bine .... insa imediat dupa inca un sarut , spuse Bella zambind si il trase intr-un alt sarut .
        Amandoi , tinandu-se de mana au strabatut cararea care ducea spre poenita lor . Cand ajunsera acolo , se asejara pe patura ce o aduse Edward , si se intinsera pe spate , uitandu-se la cer . Rare erau zilele in care era asa de senin in Forks , asa ca au hotarat sa profite de ea .
  Acum se tineau de mana si priveau norii pufosi .
- Ala seamana cu un iepure , spune Bella aratand un nor .
- Nuuu.... seamana mai degraba cu .... tine , ii spuse acesta zambind .
- Serios ? Pun pariu ca la tine orice nor seamana cu mine , ii spuse Bella zambind si ea .
- Ei bine , nu chiar toti .
- Serios ? Ei bine atunci acela cu ce iti seamana ? intreba Bella  aratand spre un alt nor .
- Seamana ..... seamana .... cu ....( statu putin pe ganduri , insa nu gasi nimic ) ... nu stiu . Seamana cu un nor ! spuse el uitandu-se incruntat la norul buclucas .
Bella incepu a rade atat de tare , incat edward se intoarse cu fata la ea , si incepu si el sa rada .
Apoi , se sarutara cam pana la lasarea zorilor .
- Haide iubire ... trebuie sa te duc acasa , spuse el ridicandu-se de pe patura si ajutand-o si pe Bella .
- Of ! Deja ? Parca abia am ajuns , spuse Bella inbufnata .
- Stiu , si mie mi se pare la fel cand stau cu tine . Insa e tarziu , si in curand se intuneca ! spuse acesta impaturind patura si luand-o pe Bella de mana .

  Au mers amandoi tinandu-se de mana pana la masina , si au urcat exact la timp , caci incepuse sa ploaie .
- Wow ! Asta da noroc pe noi ! spuse Bella zambind ca au ajuns inainte sa-i ude ploaia .
- Aha , spuse Edward si se intinse sa o sarute inca o data pe Bella , dupa care porni masina .
Dupa ceva timp , telefonul lui Edward incepu sa vibreze , si pentru ca el conducea , Bella ii lua telefonul si se uita in el . Vazu ca are un mesaj de la Tanya.
  Buna , iubitule , te astept in seara asta , asa cum mi-ai primis , sa ne-o petrecem impreuna . Sa nu uiti sampania , si .... prezervativele ! Te sarut dulce !

  Bella parca innebuni de gelozie si incepu sa-i faca morala lui Edward . Desi stia ca cei doi se intalnesc , nu se astepta ca Edward sa o insele ... chiar asa .
A inceput sa tipe la el , el a inceput sa tipe la el si sa-si ia apararea si asa s-a ajuns la o cearta in toata regula . Afara turna cu galeata , insa bellei nu-i pasa .
- Edward opreste ! sriga ea .
-  Bella ce vrei sa faci ? o intreba el nervos . Era satul de gelozia ei , desi Bella nu si-o manifestase aproape niciodata .
- Doar opreste ! se tipa Bella . Sau vrei sa sar din mers ?
Edward opri masine , iar Bella iesi in ploaie .
- Haide Bella , pe bune ? De ce-mi faci faze din astea ? intreba el si se dadu jos din masina .
Era intuneric iar ploaia puternica facea comunicarea dintre cei doi mai grea .
- Bella ! striga el dupa ea , vazand-o cum se indeparteaza .
- Bella ! mai striga inca o data .
Dupa ce o striga a treia oara , aceasta se intoarse cu fata spre el si incepu sa-i strige .
- Edward , te urasc ! Nu vreau sa te mai vad in viata mea ! Nici pe tine si nici pe tarfa de Tanya ! Va urasc ! striga ea M-ai auzit ? Va urasc ! si zicand astea se intoarse si pleca mai departe . Cu lacrimile curgandu-i siroaie , si cu ploaia ce deja o udase continua sa mearga . Ce-i drept nu mai avea mult pana la casa ei , asa ca Edward doar se urca in masina si pleca .


( Cred ca melodia se potriveste mult , mai ales la ce va urma )

  Nu stia ce sa faca , unde sa se duca . era cu nervii la pamant . Se gandi sa se duca acasa si doar sa se arunce in pat . chiar nu avea chef de Tanya acum , mai ales ca era si ud pana la piele .
  Ploaia deasa cadea cu putere in parbrizul masinii si padurea pe langa care trecea facea aproape imposibil sa vezi drumul . Iar , apoi , intr-o curba , Edward vazu ca din fata lui venea un tir imens . La acel moment , se sperie , si trase cu putere de volan , vrand sa il ocoleacsa . Numai ca nu lua in considerare ca soseaua era uda , ceea ce facu ca masina sa se roteasca 90 de grade , iar tirul intr-a direct in masina lui .
   Nu avusese sanse sa scape , insa , ca printr-un miracol , nu muri . Insa era in coma .
Parintii erau devastati , prietenii ( adevarati ) , la fel . Toata lumea era socata de ce se intamplase .
  Iar Bella .... cand auzi de la tatal sau despre accedent , pur si simplu lesina . Apoi , o tinu intr-un plans 3 zile incontinuu . Parintii ei nu stiau ce sa-i mai faca , insa doar au lasat-o sa se descarce .
  Miercuri , se hotara sa iasa din camera ei si sa mearga la spital .
Tatal ei s-a oferit sa o conduca .
  Ajunsa in hol , ii vazu parintii care evident ca plasera pana acum . Se apropie ince de ei si se uita cu bladete , avand lacrimi in ochi .
- Buna ziua , eu sunt Bella Swan . Stiu ca poate nu ma cunoasteti , dar pot sa-l vad pe edward ? intreba aceasta cu lacrimi in ochi .
- Bella ? intreba mama lui . Bella Swan ?Tu esti ? intreba aceasta mirata .
- Da , raspunse Bella confuza . Ma cunoaste-ti ?
- Da ! raspuse tatal lui . Edward intotdeauna vorbea deste tine . Stim ca te-a iubit mult .
Bella izbucni in lacrimi .
- Oh , draga mea , ii spuse Doamna Cullen  , ridicandu-se si luand-o in brate .
- Pot .... ( incerca sa se calmeze ) pot  sa-l vad ? spuse Bella .
- Desigur , ii raspunse Doamna Cullen .
Bella intra in salonul lui , si se aseza pe un scaun langa patul lui . Il lua de mana .
- Edward ! spuse aceasta . Daca esti acolo , daca ma auzi , vreau sa stii ca nu sunt suparata pe tine . Nu te urasc . Nu am facut-o niciodata . eu te iubesc . Si o voi face pentru totdeauna , insa am nevoie de tine aici , laga mine . Nu pot trai fara tine Edward . Tu .... tu esti ingerul meu . Nu ma poti parasi . Te iubesc . Te iubesc orice s-ar intampla .
   Atunci , mana lui  Edward o stranse pe a Bellei .
Bella se sperie , si iesi repede pe hol exact la timp pentu a se intalni cu doctorul , care vorbea cu parintii lui Edward .
- Domnule Doctor . Edward ... Edward tocmai si-a miscat mana ! spuse ea abia formuland cuvintele .
Parintii lui Edward s-au ridicat in picioare , insa doctorul le-a facut semn sa ramana acolo . A intrat in camera la Edward lasand-o si pe Bella afara .
   Cand s-a intors  , toti asteptau cu sufletul la gura .
insa doctorul le-a spus ca nu si-a revenit , si ca fusese probabil doar un impuls electric de la creier .
Le-a mai spus si ca peste o saptamana il vor deconecta de la aparate , deoarece , nu mai are sanse .
Parintii lui au inceput din nou sa planga , iar Bella a fugit afara din spital . S-a intors acasa , si si-a spus ca nu poate trai fara el . Il iubeste prea mult , si are de gand sa fie alaturi de el petru totdeuna . Si-a scris un bilet de adio pentru parintii ei in care le-a explicat de ce a facut asta , si l-a pus sub perna ei .
    A doua zi dimineata . S-a trezit , s-a imbracat cu cele mai bune haine , s-a machiat putin , si si-a pus biletul pe biroul , astefel incat parintii ei sa-l gaseasca .
   A inchis usa camerei ei , stiindc ca nimeni nu avea sa intre si sa vada biletul . Si-a luat ghiozdanul si s-a suit in masina . Inainte de a pleca , si-a luat adio atat de la mama sa , cat si de la tatal sau , insa ei nu stiau ca-si lua adio pentru totdeauna .
  S-a suit in masine si a condus pana la poenita Lor . S-a asezat acolo , si a inceput sa planga , sa strige , si sa implore sa se intoarca inapoi .
 A stat acolo pana aproape de ora pranzului , apoi s-a urcat in masina , si-a refacut machiajul si a plecat la scoala .
   A intrat direct in cantina si toti ceilalti si uitau la ea ciudat  . Unii au incept sa susoteasca , iar altii au revenit la ale lor . printre care si tanya , care acum radea si era fericita langa Mike .
    Bella se apropie nervoasa de masa ei , si lovi tare cu ambii sai pumi .
Toata cantina se uita la micul spectacol .
- Cum iti permiti ? intreba Bella nervoasa si cu lacrimi in ochi  .Cum dracu iti permiti ? se tipa ea .
Toata lumea facu liniste .
Tanya se uita la ea ridicandu-si sprancenele .
- Ce te-a apucat ? intreba ea in bataie de joc . Ti-a murit pisica ? intreba ea si toata lumea a inceput sa rada , cu exceptia bellei care-si infipse mana in parul ei .
- Cum iti permiti curvo ? spriga Bella tarand-o pe jos pe Tanya . Dupa ce ca e numai vina ta .... tipa ea , si izbucni in lacrimi .
- Au ! Au ! despre ce naiba vorbesti ? tipa Tanya . Luati-o de pe mine ! se vaita ea .
Insa toata lumea doar admira scena .
- Curvo ! Cum dracu iti permiti , sa stai aici ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat , cand e doar vina ta ? E doar vina ta ! tipa Bella tragand-o si mai tare pe Tanya de par .
Insa Emmett ( unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Edward ) o lua pe Bella . Si el era distus .
- Bella , linisteste-te ! spuse acesta incet .
Insa Bella sari din bratele lui .
- ha ! Sa ma linistesc ? Cum pot sa ma linistesc cand Edward e in patul ala afurisit de spital si ea sta aici si rande cu idioatul de Mike ?Bella izbucni il lacrimi .
- Cum ? Spune-mi tu ! Cum sa ma linistesc cand e doar vina ei ? tipa ea la Emmet , apoi se intoarse cu fata la ceilalti .
Toata lumea era .... socata .
- Bella , esti o ciudata ! Adica stiu ca ti se scurgeau ochii dupa Edward , insa nu e cazul sa ..... incepu Tanya insa Bella sari din nou la ea , insa Emmet o prinse la timp .
- Corvo ! Parasuto ! Nu esti decat o usuratica ! Nici macar nu la-i iubit pe Edward ! Dar stii ce ? Nici el nu te-a iubit ! Pe nimeni ! Ii era scarba de voi !  striga ea la toata cantina , in timp ce Emmet inca o tinea . Si acum .... o sa moara ! spuse ea oftand . Si e doar vina ta ! Spuse ea aratand cu degetul spre Tanya , si incepand sa planga .
  Tanya isi dadu ochii peste cap , iar Bella vru din nou sa sara la la , incepand din nou sa planga , lasandu-se moale in bratele lui Emmet , pana ajunse pe podea .
-E numai vina ei ! , spusea plangand . NU ! spuse ea . E numai vina mea ! Daca nu eram geloasa , daca nu strigam la el .... asta nu s-ar fi intamplat  . E numai vina mea ! spunea plangand .
- Ce tot spune ? intreaba Emmet .
- Cred ca a innebunit ? spune Rosali venind langa el .
Toata cantina a inceput sa susoteasca .
- Taceti ! Voi ... voi nu intelegeti ! Eu L-AM IUBIT !!!! striga ea disperata . Si apoi , isi puse mainile la gura dandu-si seama de ce a spus .
Toata cantina a amutit din nou .
 Bella incepu din nou sa planga , si sa-si deschida geanta .
De acolo scoase mii de biletele in care Edward ii spuse cat de frumoasa ea , cat de mult o iubeste , si le arunca in fata ei pe toata podeaua .
  Toata lumea lua cate un biletel si incepu sa-l cireasca . Se vedea ca era scrisul lui Edward . Chiar si Emmet si Rosalie il recunoscu si acum se uitau cu totii la Bella .
- Si el m-a iubit pe mine , spuse si incepu din nou sa planga .
Apoi se ridica , si incepu sa fuga pana la masina ei . Se suie in ea si pleca in viteza , pe cand toti elevii iesisera in urma ei inca avand biletelele in mana .
    Acum plangea de-a binelea . Lacrimile ii incetosau vederea , insa asta nu a oprit-o sa apese mai tare pedala de acceleratie . Mergea cu o viteza atat de mare , incat , la curba urmatoare , iesi direct de pe drum , si ateriza intr-o prapastie in care muri pe loc .
   In acea clipa , la spitalul din Forks , Edward Cullen muri si el .
Ultimul ei gand a fost : Te rog , Doamne , sa fiu cu Edward pentru totdeauna .

  
    Isabella Swan si edward Cullen au fost ingropati impreuna , ca si ultima dorinta lasata de ea , in bilet . De asemenea , Edward a fost imbracat in mire , iar Bella in mireasa , deoarece , in creruri , mereu vor fi impreuna .


______________________________________________________________________________

Hei , dragilor ! pun pariu ca nu ma asteptati la finalul asta , nu ?  Sper doar ca nu v-am facur sa plangeti prea tare . Eu una am plans , in timp ce-l scriam . Asa ca va rog sa-mi scuzati eventualele greseli de scriere :)
  Astept pareri ..... Si de data asta , chiar vorbesc serios . Vreau sa stiu ce parere aveti !

Kisses :X

5 comentarii:

Law spunea...

atat de profund..si trist..
chiar plang acum....
cum reusesti sa scrii asa de des?ai asa multa inspiratie..te invidiez pentru asta...

andreea spunea...

mi-a placut enorm de mult si pacat ca nu au avut un happy end
p.s.m-ai facut sa plang

experimentul2011 spunea...

foarte frumos, dragostea...
iti trimit mail simbata seara ku kontinuarea; sorry :*

Anonim spunea...

wow absolut superb! mi-a placut mult one-shot-ul. desi mie imi plac mai mult happy end-urile, ca oricui de alt fel, ficurile si povestile cu finaluri triste ma impersioneaza cel mai mult. felicitari si sa ne incanti in continuare cu ceea ce scri.

AlexaNdra. spunea...

*BRB, pauză de plâns*
Gata... De ce?:( De ce așa trist?:((
Totuși mi-a plăcut, chiar dacă acum stau cu șervețelele lângă mine. Îmi place că este accentuată iubirea și ce poate face cineva din iubire.

Melodia saptamanii