Persoane interesate

vineri, 6 ianuarie 2012

Capitolul 7

Hei !
Scuze ca nu am mai postat de ceva timp . Pur si simplu m-am luat cu cititul ( de fan ficuri ) si m-am molesit , si nu prea am avut inspiratie ...... si cred ca ar trebui sa incetez cu scuzele :)
  Cel putin , bine ca am revenit . Nici acum nu prea am idee ce sa scriu , insa ma voi stradui . Asa ca ,va rog sa ma scuzati daca va fi prea plictisitor .
Foarte important : De acum , voi folosi numele pe care la adoptat Bella din viitor , si anume Marie , ca sa le puteti deosebi .
_______________________________________________________


DpdvAutoare :

Clopotelul suna , si toti copii se imbulzira pe holurile inguste , pt a ajunge la ore . Marie , la fel ca si atunci cand familia Cullen s-a mutat la liceul de aici , nu fusese lasata mai prejos . Toata lumea se uitau la colega cea noua , cu totii observand infatisarea ei frumoasa . Cu totii credeau ca este o legatura intre ea si familia Cullen . Fetele albe , frumusetea incredebila pe care o posedau , dar si felul lor misterios care starneau susoteli .
    Desi Marie nu era obisnuita cu atata atentie , la fel ca atunci cand inca era om , trebuia sa faca fata si sa incerce sa ignore miile de comentarii pe care le auzea - cu auzul ei de vampir -de la toata lumea pe langa care trecea .
  Regulile erau simple . trebuia sa treaca cat mai neobservata - care bineinteles ca era imposibil - si sa nu atraga atentia , sau sa stea de vorba .
  Pana acum , orele Trecura destul de repede . In fiecare pauza , Edward o astepta pe Bella sa iasa de la ora si sa o conduca la urmatoarea .
- Chiar trebuie sa ma conduci la fiecare ora ? il intreba Bella .
- Da , spuse el simplu si dur .
- Edward ? intreba Bella si se opri din mers . El doar se uita la ea curios .- Ea chiar m-ar ataca intr-o scoala plina de elevi ? intreba ea ingrijorata .
Edward ii evita privirea .
- Edward ? Raspunde-mi te rog , ii spuse Bella luandu-i fata in maini , si privindu-l in ochi .
- Nu stiu . ( statu o clipa ) Nu cred ca ar risca atat de mult . Desi tare mi-ar placea sa pot sa-i citesc gandurile . Cred ca va asemanati din aceasta perspectiva , spuse el , si continuara sa mearga .
 Intre timp , Marie era super plictisita . Desi nu mai fusese la acele ora , ceea ce spuneau profesorii , ea deja stia . Cum ? Nici ea nu-si putea explica . Se gandi cum sa se apropie de Bella 2 si de familia Cullen .
 Dupa cate stia , ziua Bellei va fi peste cateva saptamani . Atunci trebuia sa intervina . Insa nu putea sa intre asa , val vartej in casa lor si sa impiedice ziua Bellei . Trebuia sa le castige cumva increderea si sa se imprieteneasca cu ei .
    Clopotelul anunta pauza de pranz . Desi , toti colegii de banca pe care ii avusese o invitara sa se alature lor la masa ,  nu prea avea chef sa se holbeze toti la ea , si nici sa-l vada pe Edward stand cu ... Bella 2 .

  Marie intra doar putin sa-i vada pe Ei , la aceeasi masa la care stateau deobicei . Realiza ca toata cantina se holba la ea , insa nu avea de gand sa mai stea mult pe acolo . Traversa cu incredere cantina si isi lua o cafea de la tonomat , apoi se intoarse pe calcaie , la timp pentru a da nas in nas cu Mike Newton .
  Isi dadu ochii peste cap mintal , si astepta ca mike sa-si spuna replicile " de agatat " .
Acesta ii zambi seducator si o privi in ochi . Ea doar se uita la el plictisita , dorind doar sa iasa cat mai repede de acolo .
 Observa ca toata lumea astepta cu sufletul la gura reactia ei .
- Buna , Marie , spuse Mike .
- Buna .... ( se prefacu ca nu-i stie numele )
- Mike , spuse el continuand sa zambeasca .
- Mda , spuse Maria plictisita .
- Ma intrebam daca ai vrea sa stai la masa cu mine si prietenii mei . Avand in vedere ca esti noua si nu cunosti pe nimeni , mi-ar placea sa iti fac cunostinta cativa , spuse el mandru .
- Mda ... Nu merci . Nu am ...timp sa mananc . Am...altceva de facut , spuse ea , si trecu pe langa el , tinandu-si paharul de cafea .
 Cand sa iasa din cantina , mai privi o secunda spe masa Lor , doar ca sa-l vada pe edward care o urmarea cu privirea .
  Marie iesi furioasa din cantina , trantind usa , si se indtrepta spre padurea din spatele scolii . Se aseza pe un trunchi de copas cazut , si isi savura cafeaua . Era ciudata . Lichidul acela negru si cald , nu ii satisfacea setea . Nici pe departe . Nici macar nu-i simtea gustul . Dar faptul ca facea acest gest ii aducea aminte de vremea cand era om .
 Doar statea acolo , asezata pe acel trunchi de copac , si isi savura cafeaua , cand simti prezenta cuiva . Nu se intoarse , fiindca stia cine era .
- Buna Marie ! spuse vocea din spatele ei . Pot sa ma asez ? intreba din nou .
- Sigur Jasper , spuse Marie intorcandu-se cu fata spre el .
Jasper se aseza langa ea si privi inainte , parca admirand peisajul .
- Si ...? Ce te aduce pana aici ?
- Curiozitatea , as putea aspune , raspunse el .
- Aha . ( dupa o clipa de tacere ) Alice stie ca esti aici ? intreba Marie .
- Da , spuse el oftand .
- Si cum de te-a lasat sa vii singur ? Adica ... nu ca as putea sa te inving , insa ....
- Pai , Alice are .... adica ea poate ... incerca Jasper sa spuna .
- Te referi la faptul ca poate sa vada viitorul ? Dap .. stiam .
- Da , insa nu poate vedea viitorul tau . Asta e chestia ciudata . Ne gandeam ca poate ai tu o putere ....
- De fapt chiar am . Insa nu vreau sa vorbesc despre asta acum , spuse marie ridicandu-se .
Mai era putin si se suna de intrare .
Jasper se holba la paharul acum gol , ce Marie il tine in mana .
- Oh ! spuse Marie uitandu-se la pahar . Am uitat sa-l arunc , spuse ea azvarlind paharul in vazduh .ce ? intreba ea uitandu-se la Jasper .
- Tu chiar ai baut cafeaua aia ? intreba el mirat .
Marie aproba din cap .
- Dar ... cum ? intreba el uitandu-se mirat la ea .
- E doar o cafea . Nu ca as fi simtit gustul ei , doar ... sa spunem ca am baut-o din obisnuitna .spuse Marie si trecu pe langa el .
- Marie , stai . vreau sa vorbim , spuse Jasper din spatele ei .
- O sa vorbim , insa nu acum . Mai este putin si se suna de intrare , spuse ea , si o lua la fuga spre liceu .
Jasper o urma numaidecat si intra si el la ore . Se gandi ca trebuie sa stea de vorba cu familia lui imediat ce vor ajunge acasa .

 Intre timp , Marie se indrepta spre clasa ei , cand , clopotelul anunta inceperea orelor . Cand intra in clasa , ramase blocata in usa pt cateva secunde , uitandu-se la persoana care statea singura in ultima banca de la geam .
 Se apropie de ea si observa ca si ea isi dadu seama de prezenta ei . Se aseza langa ea si simti practic frica ce o emana colega sa de banca .
- Bella ! Ce placere sa te revad , spuse Marie cu un fals entuziasm .
Nu avea nimic cu Bella , insa stiind ca practic , ea trebuia sa fie langa Edward , o enerva . Era ca si cum o clona malefica ii lua locul . Plus , ca Mariei ii era atat de dor de Edward si de imbratisarile lui , incat o durea inima de fiecare data cand il vedea asa apropiata de Bella 2 ( asa cum ii placea ei sa ii spuna ) .
- As vrea sa spun acelasi lucru si despre tine , spuse Bella cu vocea tremurand , uitandu-se incaietul ei de notite .
- Ah ! Imi pare rau atunci , spuse Marie .
- Ce vrei de la mine ? intreba Bella exasperata . De ce vrei atat de mult sa ma omori ? De ce toata lumea vrea asta ? Ce aveti cu mine ? spuse ea revoltata , insa pastra tonul vocii ei jos , aproape sopting , astfel incat doar Marie o putea auzi .
- De la tine nu vreeau decat un singul lucru , pe care oricum nu mi-l poti da . Si aici nu ma refer la sangele tau . Sa-ti raspund si la celelalte intrebari ... Nu vreau sa te omor , si la celelalte ... nu stiu . Poate din causa mirosului tau apetisant , sau poate a ghinionului tau sa fii la locul nepotrivit in momentul nepotrivit , sau poate chiar esti un magnet pt belele , ii spuse Marie , calma de parca ar vorbi despre ceva banal .
Bella se uita la ea curioasa si mirata . Abia acum o putea analiza mai bine . Nu ii era asa de antipatica pe cat credea .
- Dar atunci ... incepu Bella insa Marie interveni .
- Cred ca ar trebui sa fii atenta la profesor . In plus , asta nu e o discutie pe care sa o avem aici , ii spuse ea , pastrandu-si privirea la profesor .
 Bella tacu din gura , insa nu fuse atenta toata ora . se gandea . Ce vroia oare Marie de la ea si nu putea obtine ?

    Ora se termina si se suna de pauza . Marie ramase in banca ei , privind spre usa . Vroia sa-i vada reactia lui Edward cand o s-o vada aici , stand langa Bella 2 .
   Cand Edward isi facu aparitia , pur si simplu paraliza in fata usii , uitandu-se la Marie . Bella se ridica agale si porni spre el , insa Edward era deja langa ea strangand-o in brate si intreband-o daca e bine . bella aproba din cap si continua sa mearga spre usa . Edward  se uita o clipa spre Marie cu o privire furioasa , insa aceasta doar ii zambi si incepu sa-si stranga lucrurile .
- Bella , si patit ceva ? Te-a amenintat ? Doamne ! Cum am putut sa te las acolo . Trebuia sa verific daca ea avea ore cu tine .
- Edward , sunt bine , ii spuse aceasta . Pe bune , nu te ingrijora .
- Cum sa nu ma ingrijorez Bella ? spuse el enervat . Viata ta e in pericol , si eu sa nu ma ingrijorez ?
- Uite Edward . E ceva in legatura cu Marie . Cred ca ar trebui sa stam de vorba cu toata familia , spuse ea mai mult soptit .
- Ce ? E ceva grav ? Adica nu trebuie neaparat sa asteptam daca ...
- Nu ! Nu e deloc grav . Mai poate astepta . Hai la ore acum , spuse ea .

 Edward o lasa pe Bella la urmatoarea ei ora , si se indrepta spre casa lui . Se gandea ca Bella se purta ciudat si ca ar da orice sa stie ce gandeste . ceea ce-l aduse cu gandul la Marie , care se pare ca era imuna la puterile lui si ale fratilor lui . se gandea ca va trebui sa gaseasca un alt plan . Nu putea pur si simplu sa o insoteasca peste tot la infinit . Trebuia sa gaseasca o solutie . si asta cat mai curand .
   Intra in clasa cu pasi repezi si se aseza in baca lui . Se intoarse brusc cand isi dadu seama cine ii era colega de banca .
 Marie doar ii zambi si se intoarse la cartea pe care o studia pana atunci .
Edward se tensina si se uita la ea curios .
- Ce faci tu aici ? intreba el serios .
- Citesc o carte , daca nu se vede , ii raspunse Marie inca citind .
- Nu la asta ma refeream , spuse el strangandu-si pumnii de furie .
- Ei bine nu stiu la ce te referi , ii raspunse Marie indiferenta .
- Daca tu crezi ca ....incepu edward , insa Marie i-o lua inainte .
- Ei bine , nu stiam da doar voi aveti voie sa mergeti la liceul asta ! Si pe deasupra , nu am facut nimic rau , care sa nu-mi dea acest drept ! se rasti marie la el , insa atat de incet incat nimeni nu baga de seama cearta . Dupa cum vezi , nu am mai baut sange de om , si nici nu am atras atentia ... intentionat . De ce nu poti doar sa o lasi balta ? Crezi ca daca vroiam sa o mananc pe Bella nu faceam asta deja ? Dar nu .... trebuie sa o judecam pe Marie , chiar daca nu o cunoastem . De ce sa nu presupunem lucruri pe care nu le face , doar de dragul de a iesi din monotonie ! Stii ce , Edward Cullen ? nici macar nu te mai recunosc . Inteleg ca o iubesti pe Bella , dar ai devenit asa de ... de .... of ! spuse Marie si iesi din clasa exact cand se suna de iesire .
Edward doar se uita dupa ea , in gol , gandindu-se la ce tocmai se intamplase . Cu siguranta trebuie sa faca o sedinta de familie , isi spuse .


_______________________________

Hei girls ! ( and Boys )
Sper ca nu va plictisit cap asta prea tare . Mi-ar place sa trec peste partile aste plictisitoare , insa nu pot , ca altfel nu ati mai intelege nimic .
    Sper ca nu am prea multe greseli de ortografie . Promit ca le voi corecta maine , fiindca astazi e destul de tarziu .
  Astept comment-uri si altele .( Chiar daca nu prea merit dupa un cap asa de plictisitor ) Si inca ceva . Vroiam sa va intreb daca va deranjeaza cumva ca pun imagini in postari .

Kisses :X

5 comentarii:

experimentul2011 spunea...

Jasper stie oare despre Marie? Astept next-ul. :*

Law spunea...

pe mine nu ma deranjeaza pozele:P
sa vedem ce va face in continuare marie..cum se va intoarce in 'dimensiunea ei':D
deci scrie mai repede!>:D<

dya spunea...

Super capitol!Si nu e plictisitor de loc!Astept urmatorul capitol!:*:*

andreea spunea...

cap nu este plictisitor si nu ma deranjeaza sa pui poze

KittygoesFoxy spunea...

Deeeci, nu ma deranjeaza pozele (oare pt ca si eu le folosesc?) iar capitolul nu este deloc plictisitor, mie imi place:D
XOXO

Melodia saptamanii