Persoane interesate

sâmbătă, 31 decembrie 2011

Capitolul 6

Dpdv. Bella :

Am luat-o la fuga printre copaci , pana am ajuns la marginea padurii . Ma uitam in toate directiile sperand ca nu e nimeni prin preajma . Nu de alta , dar nu vreau sa omor pe cineva in clipa asta .
   Am luat-o pe langa sosea insa am intrat in padure nevrand ca cineva sa ma vada alergand . Nu ca m-ar putea vedea cineva , insa ... pt orice eventualitate . Am ajuns in Los Angeles imediat , si am urcat pe un zid al spitalului . Am intrat in cladire , si am furat cateva pungi de sange . Am vrut sa ma intorc pe unde am venit , insa se auzeau pasi din directia aia , asa ca am intrat intr-un salon . Am inchis usa cat de incet am putut , si m-am indreptat direct spre fereasta . Inainte sa sar , am vazut doi ochi de copil , uitandu-se la mine .
    Un baietel de vreo 5 anisori se uita speriat la mine . I-am zambit calduros .
- Nu-ti fie frica , am spus . Nu mananc copii !am spus eu glumind .
Baietelul doar mia zambit .
- Acum dute la somn , am completat .
Baiatul si-a pus capul pe perna si a inchis ochii . Am zambit in sinea mea , si am sarit pe geam .
Nu-mi faceam probleme ca va spune cuiva . Si daca o va face .... ei bine cine ar crede un baiat de 5 ani  care sustine ca o femeie s-a aruncat de la fereastra lui ?
  Dupa ce m-am hranit bine , am spus sa merg in vizita la vechea mea familie .
Am inceput sa alerg , pana am simtit mirosul dulce si familiar al familiei Cullen .
  Am ajuns chiar in fata usii , cand , acesta se deschise , si Carlisle iesi in intampinarea mea . I-am zambit calduros , iar el m-a invitat inauntru .
  Era exact ca si in viitor . Nimeni nu stia cine sunt . De data asta , insa , nu puteam sa le spun ca sunt eu .
Ma uitam la toti , si o caldura familiala ( NA: atentie ! e cu " L " nu cu " R " ) ma inconjura . Ma sinteam ca acasa intr-un fel .
    -Buna , eu sunt Alice , se prezenta ea . El e Jasper , iubitul meu , ea e Rose , si el e Emmett iubitul ei . Iar ea este Esme , sotia lui Carlisle , spuse ea zambitoare .
- Buna ! Eu sunt .... Marie , am spus primul nume care mi-a venit in minte . Adevarul este ca ma numeam si Marie , deci nu era chiar o minciuna .
- Bine ai venit la noi , spuse si Esme.
- Multumesc , am spus eu . Vad ca sunteti un clan mare , am continuat , sperand ca vor spune ceva si de Edward .
- Da , suntem , spuse Emmett mandru .
-Cati sunteti de toti ? am intrebat inca sperand ca-l vor mentiona si pe Edward .
- Pai suntem 7 , spuse Carlisle .
Eu m-am uitat putin prin jur .
- Dar vad ca sunteti doar 6 . Ori nu mai stiu eu sa numar ! am spus razand .
Bineinteles ca Emmett mi-a luat-o inainte cu rasul .
- Defapt stii sa numeri foarte bine . Fratele nostru , Edward , e.....plecat , spuse Alice .
Bine ,........ ceva nu e in regula cand Alice evita sa spuna ceva . M-am uitat incruntata de confuzie , cand am auzit o masina oprind afara . Imediat , mirosul ingerului meu  a ajuns la mine . Mai ca nu am observat ca mai era cineva cu el . Un om .
  Ce ? Un om ?Cu Edward al meu ?
Am ramas nemiscata , privind toata familia . Toti erau ingrijorati  , si se uitau unii la altii , apoi la mine .
- Se pare ca fratele ratacitor s-a intors , am spus eu , iar Emmett a izbucnit in ras , insa se abtinea . Si se pare ca nu e singur , am spus eu adulmecand aerul .
- Marie , stiu ca o sa ti se para ciudat , insa sa stii ca umana este cu noi , daci te rugam sa nu ..... incepu Carlisle , insa nu mai continua , caci usa de la intrare se deschise .
Deci e O umana ! E o ea .
  Un val de mirosuri a intrat in camera in clipa in care Edwar a deschis usa . Am auzit un marait in spatele meu , si m-am intors .
  Edward statea in pozitie de defensiva , insa nu am vazut pe cine apara .
Cand l-am vazut , toata fericirea din lume s-a strans in inima mea , si simteam ca era pe cale sa explodeze . Vroiam atat de mult sa-l imbratisez , insa nu puteam . Am ramas ca o stana de piatra privindu-l , cat timp revenea la normal . Cred ca a citit in mintea lui Jasper ca nu vreau sa atac , sau poate in mintea lui Alice .
Acum se uita la mine curios .
    Se pare ca niciun vampir nu-mi putea citi mintea .
- Edward , ea e Marie , a spus Carlisle .
El doar a dat din cap , insa inca ma analiza .
- Si cine e micuta ta prietena ? am intrebat zarind cateva suvite de par pe dupa umarul lui .
El a marait , insa nu s-a miscat . Probabil inca citea in mintea lui Alice , cand fata cu parul ciocolatiu a tasnit din spatele lui .
  Cand am vazut-o ....... nu-mi puteam crede ochilor . Ea .... ea era .... eu ! Adica atunci cand eram umana . Nu stiam ca trebuia sa mai fie un Eu in dimensiunea asta . Nu ma avertizase nimeni . Acum doar ma holbam la ea , probabil cu gura deschisa , si nu-mi puteam crede ochilor .
- Ea este ... am inceput a spune insa m-am oprit relizand ce era sa spun .
- Ea este cu mine ! a spus Edward amenintator .
Am facut un pas in fata , fara sa vreau si cealalta eu , s-a speriat . Edward deja era in fata ei si maraia . M-am dat inapoi in  spate .
Se pare ca si ceilalti erau de alarmati .
 Carlisle era cel mai aproape de mine .
- Marie , nu vrem probleme . Poate ca ar trebui .... incepu el .
-Trebuie sa plec , am spus eu . Si am iesit inainte ca cineva sa mai spuna ceva .
 Am alergat prin padure , nesiind incotro , pana am ajuns la o cabana cunoscuta . Se pare ca m-am intors la batrana aceea care a vrut sa ma omoare .
 Stateam in fata usii ei si ma gandeam ce sa fac . Am batut o data , si am asteptat .
Cand batranica a deschis usa , am observat ca inca mai avea acel cutit intr-o mana .
- Ce vrei ? ma intrebat ea rece .
- Poti sa-mi raspunzi la o intrebare ? am spus eu , simtind ca  ochii imi luau foc .
- Repede ! spuse ea .
- Tu stii multe despre vampiri ,nu ?  Imi poti spune de ce ma doare inima ? am intrebat , simtind cum o dara de foc se prelingea pe obrazul meu .
Femeia se uita la mine cu ochii meri , fiind speriata de ceea ce vedea .


                  *********

Ma aflam intr-o camera , stand la geam si uitandu-ma la ploaia ce cadea in padurea de smarald . Doamna Stephenie , batrana care a incercat sa ma omoare , mi-a oferit cazare . A spus ca nu a mai vazut in viata ei un vampir care poate sa planga . I-am explicat , in mare parte de ce ma aflu aici , evitand partea cu calatoria in timp .
  A spus ca nu a avut niciodata incredere intr-un vampir , si ca spera ca nu ii voi dovedi ca a avut dreptate .
M-a lasat sa stau la ea insa numai cu promisiunea ca nu voi rani nici-un om . I-am explicat ca eu beam sange de om insa nu omoram oameni , deoarece il furam din spitale . Lui Stephenie , nu i-a placut nici asta . A spus ca va trebui sa renunt de tot la sangele de om . Am acceptat de dragul ei , si am adoptat dieta " vegetariana "

  Astazi era prima mea zi de scoala . Tehnic vorbind , de cand eram vampir . Si era prima zi de scoala la liceu . Trebuia sa-i monitorizez atat pe Edward , cat si pe Bella .
Se pare ca misiunea mea , era aceea de a ma asigura ca Edward nu o va parasi pe Bella . Insa cat timp va trebui sa astept in lumea asta in care iubirea vietii mele iubeste pe altcineva ? Fiecare zi in care ii voi vedea va fi un chin . Insa trebuia sa rezist . Caci ceea ce facem aici , putea sa mi-l aduca inapoi pe Edward din viitor .
  Trebuia sa fac asta pt mine , trebuia sa fac asta pt noi .

Acum , intram pe poarta scolii , in masina lui Stephenie . Mi-a imprumutat-o  pt a merge la scoala .
Bineinteles ,toate privirile erau atintite spre mine . Tipa nou venita in oras . Parca eram din nou in prima mea zi de scoala , cand Charlie mi-a cumparat masina aia rosie de la Billy . Pun pariu ca Bella 2 nici nu o mai foloseste acum ca Edward o face pe-a soferul , am ras in sinea mea .
   Am parcat intr-un loc liber , si am coborat . Am ignorat privirile ce erau atintite spre mine , si am mers spre intrarea in liceu . Cand aproape sa intru , i-am vazut pe Culleni si pe Bella 2 care se uitau la mine .
Le-am facut cu mana zambind , si m-am indreptat spre ei .
- Buna ! am spus eu .
- Nu stiam ca vei invata aici ! spuse Alice .
Pe bune ? Punem pariu ca stia inca de acom vreo 2 zile ?
M-am uitat la ea ridicand o spranceana .
- Pai , aflati acum , am spus eu .
Alice si-a lasat capul in jos , fiind probabil rusinata .
Clopotelul tocmai sunase de intrare .
- Pai ... asta inseamna ca ne mai vedem pe aici ! am spus eu si am plecat pre secretariat  .


Dpdv. Edward :

Eram la Bella , ca deobicei si  trebuia sa mergem acasa . Am ajutat-o sa urce in masina , si am pornit masina plecand spre casa .
Cand am ajuns , am auzit toate gandurile fratilor mei . Era un vampir inauntru . Un nomad , din cate a vazut Carlisle . Si cu siguranta nu e vegetarian  , avand in vedere culoarea ochilor ei .
Stiam deja ca ea si-a dat seama de mirosul meu si al Bellei , asa ca nu mai puteam da inapoi  . Am luat-o pe Bella de mana si am intrat . M-am pus in fata ei , ca vampirul sa nu poate ajunge la ea .
Cand s-a intors , am putut sa o observ mai bine . Semana putin cu ... Bella .
  Am incercat sa-i citesc gandurile , insa nu am reusit . La partea asta chiar semana cu Bella . Eram concentrat sa nu ma ia prin surprindere asa ca am ramas in pozitie defensiva . Am incercat sa-i citesc gandurile lui Alice , care-mi spuneau ca nu a avut vreo viziune cu vampirul . Apoi , gandurile lui Jasper spuneau ca nu are de gand sa atace , ceea ce m-a linistit putin . Am citit si in mintea lui Carlisle care era de parere ca aceasta Marie , desi are ochii rosii , pare ca  nu vrea necazuri .
 Cat timp eu eram concentrat pe gandurile celor din jur , nu mi-am dat seama ca Bella a iesit din spatele meu , si acum era langa mkine .
 M-am uitat la Marie , care parca era in stare de soc . Oare vampirii pot fi ?
Am vazut cum s-a apropiat de Bella si imediat m-am pus in fata ei , maraind amenintator .
Faptul ca nu-i puteam citit gandurile era un dezavantaj enorm pt mine .
 Ea se dadu inapoi un pas , apoi se scuza si  o lua la fuga prin padure .
- Ce-a fost asta ? intreba Bella .
- Nu stiu sigur ! am spus . Mai bine te voi pazi . Ne se stie daca va vrea sa te vaneze ! am spus eu uitandu-ma la Carlisle .
Am simtit cum Bella a tremurat involuntar la cuvantul " vaneze " . Ii era frica . Mai ales de cand cu James . Nimeni nu mai vrea sa treaca printr-o experienta asemanatoare .
De atunci , am ramas cu Bella in fiecare minut al zilei . Nu vroiam sa o pierd din nou .

  Cateva zile au trecut , si se parea ca Marie  plecase . Nu mai auzisem de ea si nici nu am mai gasit vreo urma de-a ei .
Astazi ne intorceam la scoala .
Eram in parcare cu toata familiea , cand o masina noua isi facu loc in parcare . Toata lumea se uita . Cand a coborat si am vazut ca e Marie , am simtit cum toate sperantele mele s-au risipit . Ea era aici . Stia ca Bella va ramane singura la un moment dat , deoarece nu avea cu totii ore cu ea . Era aici sa vaneze . Iar noi nu o puteam opri .


_________________________________________________________________

Cam scurt capitolul . STIU ! Va rog nu ma certati :( Insa chiar nu mai stiu cum sa continui . Trebuie sa ma mai gandesc putin , apoi sa vad ce se va mai intampla .
 Am vrut sa fac o ultima postare la acest fic . Din 2011 ma refer . :D
      Astept comentarii !!!!!!!!!!!!!!
Kisses ! and see you next year :D

5 comentarii:

Law spunea...

2 Bella??:))
asta m-a dat peste cap...
La multi ani si 'ne vedem' cu bine in 2012!:D

dya spunea...

Super!Astept next!:*

experimentul2011 spunea...

Le-ai inkurkat draga rau de tot. dar stii? Imi place!!! Nu am lasat com la tot fiindca eram foarte curioasa. superb!!!

andreea spunea...

le-ai cam incalcit dar imi place

KittygoesFoxy spunea...

Tare chestia asta! Cu toate ca imi dau seama cat e de greu pt Bella sa-l vada cu alta fata care este de fapt tot...ea. Ciudat este ca vampirii nu siau dat seama ca un lucru e in neregula. I mean...Bella vampir nu poate fi prea diferita de Bella om. :D Fug la urmatorul!
XOXO

Melodia saptamanii