Persoane interesate

sâmbătă, 10 decembrie 2011

Capitolul 1

Hei ! Deci asta e primul capitol . Sper sa va placa , Si inca ceva . Frazele notate in ghilimele sunt gandurile personajelor . Ca un monolog interior . Iar in frazele in care bella se refera la Edward , am scris pronulele cu litera mare , ca sa fac diferenta intre Edward si oricare .
       Va las sa cititi .
_______________________________________________________________

Dpdv Bella :


- Edward ... nu ma parasi !!!! tipam cu disperare incontinu . Insa el a plecat de mult . De prea mult timp ca sa-mi mai amintesc . M-a lasat in padure , singura , fara nici-o aparare . Si am stat , am stat pana cand am adormit .
   Noroc de cei din LaPush ca m-au salvat .
Dar ... totul era ca un vis , sau mai bine zis  un cosmar . Parca nimic nu a fost adevarat . Nici macar El . Sau poate chiar nu a fost ? Nu ! Nu aveam cum sa-mi fi imaginat . Dar atunci .... cum...cum a putut ? lacrimi tradatoare au inceput sa-mi cada pe obraji , in timp ce stateam la fereastra , gandindu-ma din nou si din nou .
    Cat de proasta am fost , gandindu-ma ca el ma iubea . Cat de fraiera am putut fi  , sa-l cred .

A trecut aproape un an de atunci .
Zilele treceu din ce in ce mai incet , iar eu am incetat sa mai sper . Dar de fapt ce speram ? Ca se va intoarce la mine si isi va cere iertare ?  Cat de patetica pot fi .
   In ultimul timp , de dragul tatei mai mult , am inceput sa ies cu Jacob . E un pusti de treaba , si creste vazand cu ochii . Ieri arata ca un pusti de 14 ani , iar azi , arata ca un barbat de 21 . E destul de ciudat . Dar , numai el mi-a ramas . Daca nu ar fi fost el , probabil ca m-as fi sinucis . Si nu glumesc . Am avut cateva tentative . Si tot timpul mi s-a parut ca-L vad si ca-L aud spunandu-mi sa ma opresc , insa eu mi-L doream prea mult . Si daca trebuia sa ma pun in pericol pt a-L avea inapoi , atunci la naiba cu viata mea ! mai bine moarta decat fara iubirea Lui .

   In una din zile , Jacob mi-a promis ca ma duce in padure . El nici nu stia despre ce e vorba . Era poenita noastra . A mea si a lui Edward . Doar ca nu-mi mai amiteam exact cum sa ajung acolo . Pana la urma s-a innoptat si a trebuit sa mergem acasa . Insa , a doua zi , m-am intors . Singura . Nu vroiam sa-i explic de ce faceam o criza , in mijlocul poenitei .
   Am mers , si am mers , si cand credeam ca m-am ratacit .... am gasit-o . Poenita noastra .
Dar.... era urata ! Si goala , la fel ca si sufletul meu . Nu mai era plina de flori . Acum era vesteda si trista . de parca , odata cu plecarea Lui , toate frumosetile lumii au murit .        

        Am vrut sa dau frau liber lacrimilor , sa plang pana nu mai pot , aici , unde nu era nimeni care sa ma opreasca . Nici tata , si nici Jacob . Am cazut in genunchi , iar ochii ma usturau . Cand .... am auzit un sunet . M-am speriat si m-am ridicat imediat in picioare . Posibil sa fie vreun animal salbatic , sau poate doar vantul , insa imi era frica . Mai ales ca nimeni nu stia unde eram . Am inceput sa ma indepartez precauta , usor , pas , cu pas , uitandu-ma in toate directiile .
  Deodata , un fosnet mi-a atras atentia intr-un copac , si m-am uitat speriata , dar nu era nimic , insa cand mi-am intors privirea , m-am speriat de moarte vazandu-l pe Laurent stand chiar in fata mea .
- Buna ! spuse el .
Eu doar ma uitam la el ingrozita .
- O... saraca umana , ramasa aici , singura , fara ajutor ....  Aproape ca-mi este mila de tine , spuse el batjocoritor . Ce-ti mai face iubitul ?
  Eu ma gandeam ce sa-i spun . Nu puteam spune ca m-a lasat aici singura si fara aparare .
- Oh , si nu te gandi sa ma minti . Am trecut pe la casa familiei Cullen . Se pare ca s-au carat , iar pe tine te-au lasat in urma . Ce s-a intamplat ? S-au saturat sa se mai joace cu tine , si te-au aruncat ?
 Imaginea lui Edward mi-a venit in minte " Minte-l ! imi spunea . Spune-i ca ne vom intoarce . Tine-l de vorba ! "
- Nici gand ! am spus eu cu vocea tremurand . Nu au plecat de tot . Se vor intoarce . Carlisle ...a trebuit sa plece intr-o calatorie de afacei si de aia au plecat , insa se vor intoarce . Iar daca imi faci ceva ... Edward te va face sa-ti para rau ! am spus nervoasa .
- Ha , ha , ha ! Foarte curajos din partea ta . Sau ... as putea spune stupid ? Umana proasta ! Crezi ca ma duci cu vorba ?
- Nu te duc cu vorba ! m-am rastit eu la el . " daaa.... cred ca eram putin proasta . Atat de proasta incat sa tip la un vampir " Dar ce cauti aici pana la urma ? am intrebat mai calm .
- Pai ... am venit sa te avertiz ! spuse el .  " Ce dragut din partea lui "am spus in gand .
- Sa ma avertizezi ? intreb eu .
- Victoria vrea sa te omoare ! a spus el cu nonsalanta .
- Iar tu vrei ca eu sa cred ca ai venit pana aici doar ca sa-mi faci mie un favor ? l-am intrebat suspicioasa .
- De fapt nu ! spuse el . Am venit sa iti fac o mare favoare si sa .... te omor . " Ok , asta era ... mai putin dragut "
- Sa-mi faci o favoare ? intreb eu ingrozita .
- Da . Vezi tu , dupa cum ti-am spus , Victoria vrea sa te omoare insa nu orisicum . Vrea sa te chinuie fiindca din cauza ta James e mort .
- Dar ce vina am eu ? Sa se duca la Edward sa-l omoare , am spus eu revoltata . Doar el l-a omorat nu eu .
- Of , of ! Umana poasta , stiu ca mintea ta nu e la fel de dezvoltata ca a noastra , dar incearca macar sa gandesti . De ce s-ar duce la Edward sa-l omoare ? Ar fi ea mai fericita ? Nu . Ea vrea sa te omoare pe tine , ca sa-l faca pe Edward sa sufere . Asa cum si el a facut-o pe ea . Sa-i ia ce iubeste el mai mult . Adica ... pe tine .
- Dar nu inteleg . Edward m-a lasat . El nu ma iubeste . Nu are cum ...
- Of ! Trebuie sa-ti explic chiar totul ? Daca nu te iubea , crezi ca te mai lasa in viata ? Stiindu-i secretul , si punandu-i toata faminila in pericol ? Or fi ei vegetarieni , insa asta nu inseamna ca nu ar face orice sa-si apere neamul .
Nu-mi venea sa cred ce auzeam . " E-Edward ma-ma  iubeste ? E posibil ?" inima mea s-a umplut de fericirea iluziei . Dar , ce rost avea sa mai sper ca Edward ma iubeste daca voi fi moarta ?
- De ce vrei sa ma omori ? De ce ? l-am intrebat eu . Am crezut ca tu ... am crezut ca ne ajuti . Am crezut ca MA ajuti ! am spus eu printre suspinele innabusite .
- Nu ti-am spus ? Ca sa iti fac o favoare . Am sa-ti fac moartea mult mai usoara . In schimb , de ce sa te omoare Victoria ? De ce sa guste numai ea din tine ? Tare as vrea sa stiu ce gust ai . Daca e la fel de bun pe cat mirosii.......( Laurent s-a lins pe buze ).
Eu m-am dat un pas in spate , insa el era mai rapid decat mine , si dintr-un singur salt , a ajuns in fata mea , si m-a prins de talie . Frica ma imobiliza , si imi puteam auzi bataile inimii in urechi . Atunci , el m-a tras tare de par in asa fel incat acum gatul meu era descoperit . " O , Doamne , te rog nu ma omora . Daca Edward ar fi aici ...." insa gandurile mele au fost inlocuite de o durere ingrozitoare . Am tipat cat de tare am putut , cand am simtit , cum sangele incepea sa-mi paraseasca corpul . Insa dupa cateva clipe , corpul meu a fost eliberat si trantit pe pamantul umed . Cu ochii pe jumatate inchisi , am putut vedea doar niste caini uriasi , care il incoltise pe Laurent . Apoi ... totul deveni negru .


__________________________________________

Hei ! Deci..... ce parere aveti ? Bine , stiu ca e primul capitot , iar pana acum nimic nu e nou , cu exceptia sfarsitului , insa veti vedea ca din capitolul urmator incepe adevarata poveste .
  Astept comment-uri ! Pwpici !




6 comentarii:

KittygoesFoxy spunea...

Uuuu, sfarsitul e misto:X

Law spunea...

sunt curioasa ce se va intampla in continuare...publica repede!>:D<:P

andreea spunea...

interesant
sper ca finalul va fic cu happy end nu?

dya spunea...

Super capitol!Astept next:*

Anonim spunea...

Frumos capitolul, abea astept sa vad ce se intampla in continuare. Vreau sa te anunt ca Legenda Urmasei o rescriu pe un alt blog htt://denisaizabela.wordpress.com. Aicea vor fii postate toate ficurile mele dar si romanul pe care il scriu. Multumesc ca imi citesti ficul si bafta in continuare

Anonim spunea...

Nu'mi spune ca Bella devine vampir ! Ma duc repede la next !:X

Melodia saptamanii