Persoane interesate

joi, 4 august 2011

Povestirile unei Tinere 15

- Bella , vei sta cu domnul Cullen !
Aceste cuvinte mi-au schimbat total , intreaga mea viata . Nici nu stiam cat aveam sa blestem acele 6 cuvinte . Totusi , am incercat sa ma adun , am luat o gura mare de aer si m-am indreptat spre locul pe care mi-l arata profu `  .
  Dupa ce m-am asezat in banca , am observat ca noul meu coleg de banca se holba la mine cu un zambet tamp pe fata . Banuiesc ca si profu ` de biologie si-a dat seama de situatie , asa ca a continuat :
- Si ...domnule  Cullen , astept de la dumneavoastra sa aveti grija de noua voastra colega ; spuse profesorul in timp ce se intorcea la catedra lui .
- O sa am mare "grija " de ea ,ii raspunse el .Nu va faceti griji , continua el cu un ranjet imens .
  Daca el credea ca am sa ma topesc dupa el , si am sa stau in limba dupa el numai sa ma primeasca in patul lui , atunci se insela amarnic .
  Am incercat cat de bine am putut sa-mi ascund dezgustul care imi provoca , si am inceput sa ma prefac ca nu-l bag in seama .
 Profesorul a inceput sa vorbeasca despre nu mai stiu ce faze ale mitozei , iar eu , desi evident plictisita , incercam sa ma concentrez din rasputeri la ce zicea profu  ` sa-l pot ignora pe idiotul de langa mine . Dar linistea nu dura foarte mult , spre ghinionul meu .
- Buna . Tu esti Bella nu ? spuse Edward incercand sa para senzual , sau romantic , dar evident ca mie mi se parea o incercare dezgustatoare de a ma seduce  . Cel mai probabil , 99,9% din fete , ar fi cazut pe spate cand i-ar fi auzit vocea . Din fericire , eu ma numaram printre celelalte 0.1%  . Cele destepte si cu capul pe umeri .
Am incercat sa-i raspund cat mai rece posibil :
- Da .
Apoi m-am intors cu fata la profesor , incercand sa par interesata de ce spunea . Insa , se pare ca Edward nu intelesese aluzia de  " Nu am chef sa stau de vorba cu tine ! "
- Am auzit ca vii din California . Misto oras . De ce te-ai mutat totusi aici ?
Nu stiu de ce aveam impreisia ca sunt la un interogatoriu . De ce trebuia el sa stie ? Dar stiam ca trebuia sa-i raspund la intrebare , altfel ar crede ca sunt o ciudata . Dar bineinteles ca nu i-am spus adevarul . Dar oare cum ar suna ? " O , pai , stii , am fost violata de fostul meu iubit , asa ca m-am mutat aici ca sa nu mai am atatea cosmaruri ! " Waw ! Asta da poveste . In schimb i-am spus doar :
- Am vrut sa mai schimb putin decorul ; i-am raspuns  fara sa ma intorc . Pur si simplu il urmaream pe profesor cu privirea .
- Aha ;spuse el putin mirat de raceala din vocea mea . dar el continua cu intrebarile . Si , cum ti se pare vremea ?
M-am intors sa ma uit la el confuza . Ce fel de joc mai era si asta ?
- Ma intrebi de .... vreme ? intreb eu curioasa unde va ajunge discutia asta .
- Mda . Cred ca asta fac ! imi raspunse de parca parea incurcat .
- Pai , ......nu imi place vremea de aici . E inorat  , e frig , si ploua mai tot timpul ! spun eu incercand sa il ignor pe cat putem , sperand ca va inceta cu intrebarile .
Ha ! De unde atata noroc ?
- Pai daca nu iti place aici , atunci de ce te-ai mai mutat ? intreaba el .
Putem sa jur ca-i mai spusesem o data . Poate avea probleme cu memoria . Cine stie !
- Ti-am mai spus o data  ! Sa mai schimb putin decorul .
- Da , bine , si adevaratul motiv ? intreaba el sigur ca eu ascundeam ceva .
Nervosa pana la limita , m-am hotarat sa-mi las politetea si faţa de tipa prietenoasa , hotarata sa-l fac sa ma lase in pace .
- Scuze , dar nu cred ca e momentul potrivit pentru o discutie . ii spun in timp ce ma intorceam cu fata la profesor .
- Atunci poate la o cafea dupa ore ? spuse el cu un zambet strengaresc pe buze .
 Baiatul asta chiar avea talentul de a ma scoate din sarite . Si pe deasupra , oricum nu as fi iesit cu el . Regula nr 3 imi suna in cap si acum " Sa nu accepti nicio invitatie a vreunui tip , oricat de draguţ ar fi ! " Era sa ma bufneasca rasul cand mi-am amintit regula lui Jasper , dar m-am abtinut . Dar , din pacate , imi scapase un micut zambet in coltul buzelor , pe care apoi l-am sters imediat . Cred ca Edward m-a surprins si a inteles gresit gestul meu , fiindca acum parea covins ca o sa accept invitatia lui , si ca ma vrajise .
 Dar eu nu m-am lasat moale nici macar o clipa , si i-am raspuns la fel de sec si rece ca si pana atunci .
-Nu pot , spun eu scurt . Acum , cu siguranta nu  mai aveam curajul sa ma uit  la el , dar imi puteam da seama ca se schimbase la fata . Zambetul ii pieri dintr-o data , si parca era putin mai palid . Probabil ca nu mai fusese refuzat de nicio fata . Pana acum ! Probabil era vreun  "macho men" al liceului .
  Cu fata serioasa , continua :
- De ce nu ?
- Am planuri , i-am spus scurt .
- Aha , spuse el . Atunci poate alta data ? intreba el increzator .
- Poate ! ii raspund nepasatoare .
 Nu m-am mai uitat la el deloc . Stiam cum trebuia sa arate acum . Probabil tremurand de nervi ca o fata i-a dat cu flit .
 Toata ora i-am simtit privirea care imi urmarea orice miscare . Ma simteam super penibil , dar , ...
                 ţarrr  ţarrrr ţarrr ! clopotelul anunta sfarsitul orei . In sfarsit  , ora de iad s-a terminat ! Acum putem sa-mi vad de ale mele fara sa ma mai gadesc la idiotul ce mi-a stricat ziua .
   De obicei , eu ieseam ultima din clasa , dar acum am fost prima . Nimic nu-mi mai statea in cale . Voi scapa de ora asta blestemata . Mi-am spus , in timp ce am iesit in sfarsit in hol . Se pare ca eu am iesit prima  , fiindca nu mai era nimeni pe hol .
 Am dat sa plec , dar o mana o stranse pe a mea puternic , si ma trase , astfel incat sa ma intorc cu fata la el . Era Edward . Cine altcineva ? Se pare ca nu isi terminase interogatoriul .
- Mai , mai , mai . spuse el pe un glas batjocoritor . Chiar sunt surprins ! Trebuie sa recunosc . spuse el zambind . Nicio fata nu m-a refuzat vreodata ! Dar va stiu eu pe voi astea care o faceti pe inabordabilele .  Acum se uita la mine serios . ...dar sa stii ca nu vei scapa de mine asa de usor . Orice ai face , tot vei fi a mea ! imi spuse , iar apoi pleca cu un zambet de invingator pe fata .
 Atunci eu am ramas acolo , uitandu-ma in jos .Simtem cum ochii ma intepau , si un val de caldura imi invada corpul . Inainte sa-mi dau seama , ceva cald imi gadilea obrajii . Pangeam .


__________________________________________

Hei ! M-am intors ! Va fost dor de mine ? Acum , sunt pregatita cu multa actiune , suspans , ura , inselaciune , sentimente ciudate , si ....... poate cine stie , chiar si o iubire . Nu stiu inca . Ramane sa aflati , in urmatoarele capitole ! pwp Pa !!!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Suuuuuper !! a fost un capitol bestial si de abea astept sa avd ce o sa se intample :D:D:D


ahh am uitat sa aspun ca a fost mai lung :D

Anonim spunea...

pardon de abea astept sa vad* :D

Anonim spunea...

Placee...Bella fii tare pe pozitie
Superb capitol :*

Gabriella spunea...

Superb capitol deja astept urmatorul ...

♥ Little M. spunea...

Super,imi place fiecare cap :*

andreea spunea...

super cap si ma bucur ca a fost mai lung

KittygoesFoxy spunea...

hopa si edward e un "fucking obsessed" ca si jake?imi plc mult mai mult de jazz

Anonim spunea...

La La La stiam eu!
App recunosc dicutia despre vreme:))
dar nu mai zic nimic:)
Marfa cap mai ales ca a fost cu Edward macho men:X:X:X:X mda putea fi si gay ca tot il iubeam =)) so...trec la urm cap:d

TP.

AndaAnduta spunea...

WOW super capitol!

Melodia saptamanii