Persoane interesate

luni, 4 februarie 2013

Vreau doar sa stiu !

       
          Buna tuturor! Deci intru direct in subiect, caci nu are rost sa o mai lungesc. la mine, de fiecare data cand intru pe blog, mi se blocheaza si imi apare o pagina cu nu stiu ce avertizare din partea google chrome. Si nu pot intra pe blog decat " pe propriul risc" acesta a fost si motivul pentru care nu am mai postat , si pentru care imi pare foarte rau. Acum, as vrea sa-mi spuneti daca voi puteti accesa pagina aceasta, lasandu-mi un comm, ceva. Adica, bineinteles, ca daca vedeti postarea asta, inseamna ca merge.
  Bine, nu stiu ce sa mai spun dar am nevoie foarte mare sa ma anuntati daca ati putut accesa pagina.
Dealtfel cred ca ma mut pe alt blog. Dar voi face un alt post cu asta. Acum va rog doar un semn sa-mi dati ca ati putut intra .
   Viitorul blogului depinde de voi :(

7 comentarii:

Duduş spunea...

Mie mi-a intrat normal..

D. spunea...

La mine arata ca de obicei.Nimic schimbat:d

dya spunea...

Buna imi pare extrem de rau ca nu mai poti posta,era asa de minunat acest blog. la mine apare pagina ta doar pt cateva secunde,apoi apre o avertizare Chrome,si scrie ceva de genul Pericol:avertizare de programe malware!:S

raluk spunea...

apare si la mine, dar eu intru asa :D k sa vad dak ai mai postat ceva :D

Melissa spunea...

Apare si la mine , cu avertizare programe malware . Nu te speria , inainte de multe bloguri apare asta si este doar o porcarie , nu se intampla nimic si nu e nevoie sa te muti :) doar ca e posibil ca unii sa se sperie si sa nu mai intre deuarece scrie ca cineva ar putea sa iti acceseza computerul ( ca un hacker ) dar e doar o prosteala , nu te lasa intimidata ;)

Alexandrina spunea...

Pentru ca imi place blogul tau te-am nominalizat la un premiu.Intra aici si revendica-l.http://tweetsome.blogspot.ro/2013/02/liebster-award-pentru-bloggeri-only-in.html

lory96 spunea...

si la mine merge blog-ul bine nu s-a schimbat nimic

Melodia saptamanii