Persoane interesate

joi, 13 septembrie 2012

MEC. Capitolul 10


     Deci, dupa o lunga perioada de timp, am reusit sa aducem capitolul 10. Alaturi de Veronica care imi protejeaza spatele :)). Sper sa va placa si trebuie sa va avertizez ca suntem aproape de sfarsit :( Sorry guys, dar trebuia sa aiba si un sfarsit. insa nu fiti prea tristi, deoarece am in plan si alte proiecte, dar o sa vedeti voi la momentul respectiv.
Deci read & Comm :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Bella se intoarse pe calcaie, indreptandu-se spre biroul directorului. Tom o ajunse repede din urma si o prinse de mana, oprind-o.
-                     Ce vrei sa faci? o intreba el ingrijorat.
-                     Ce ti se pare? Sunt pe cale sa il intalnesc in sfarsit pe Edward Cullen! spuse ea entuziasmata smucindu-se din stansoarea lui Tom si continuand sa mearga mai repede.
-                     Dar nu te poti duce asa in fata lui! Ii spuse Tom incercand totusi sa o opreasca.
Bella se opri o clipa gandindu-se.
-                     Mda, ai dreptate. Mai bine il urmaresc sa vad cum arata, apoi ma gandesc eu la un plan! spuse ea si o lua la fuga.
Tom fu nevoit sa mearga dupa ea, dar de data asta pastra distanta. Observa cum Bella se piti dupa o planta in ghiveci, pandind usa directorului. Tom isi dadu ochii peste cap gandindu-se cat de ridicola parea sa fie Bella incercand sa se ascunda.
La scut timp, un tip blond cu parul pana la barbie, cret si ud, inbracat intr-un capot de baie, isi facu aparitia langa usa directorului. Inainte de a intra, zambi  observand ca cineva incerca sa se ascunda dupa planta din apropiere. O fi doar un copil mai inalt, sau doar o admiratoare? Se hotara ca va lasa asta pe mai tarziu, si intra in birou.
Din coltul opus, prefacandu-se ocupat cu telefonul mobil, Tom urmarea scena, dandu-si ochii peste cap la zambetul blondului.
O observa pe Bella cum venea in graba, si se dadu un pas in spate sa nu se izbesca in el.
- Tom! spuse cu rasuflarea taiata. L-am vazut! Stiu cine e! spuse ea fericita, dar incercand totodata sa-si traga suflul.
- Mda, stiu! Am vazut si eu, mai stii? ii raspune acesta ironic.
- Cum zici tu! ii spuse Bella facandu-i din mana in semn de neinteres. Acum vreau sa vorbesc cu el!
- Stai, stai, stai un pic! Cum sa te duci la bietul baiat, si sa-i spui: “ Buna! Eu sunt Bella Swan si sunt indragostita nebuneste de tine! Oh, fostul meu iubit era cat pe ce sa se insoare cu sora ta, dar eu am impiedicat asta, si i-am frant inima surorii tale, umilind-o la proprie ei petrecere! “ spuse Tom pe un glas maimutarit.
- Eu nu inteleg, ce te preocupa atit starea sentimentala a lui Rose ? O iubesti ?
- Ma preocupa fiindca eu stiu cum e sa ramai cu o sora de 12 ani orfani cand tu nu ai decat 14. Sa o cresti, sa muncesti 24/24 pentru ai oferi tot si a incerca sa devii mama si tata pentru ea. Sa o privesti nepuntincios cum se indragoste mereu de toti nenorocitii. Si tu stii ca tot la tine o sa vina sa planga distrusa de ei. Cand ai facut tot circul ala te-ai gandit macar odata la faptul ca tu te-ai amestecat intre ei ? Poate daca nu erai asa de usoara, Jack nici nu ar fi incercat nimic. Esti o egoista si toata aceasta treaba cu Cullen accentueaza si mai tare caracterul tau de profitoare. Gatul lui Tom era reliefat de vinele umflate de la nervi.
Bella il asculta calma apoi se intoarse cu spatele la el si porni linistita catre bar. Nu a facut isterie, nu a plans si tipat fiindca Tom are dreptate. Ea e vinovata de tot.
 La al doilea pahar de vin Bella il vazu pe Tom alaturi. Era ceva diferit in el. Privirea lui…
-                     Bella, iarta-ma. Sopti el. Nu stiu ce m-a apucat. Nu este adevarat ceea ce am zis, nu gandesc asta despre…a fost intrerupt de Bella.
-                     Lasa, nu are importanta ce gandesti. Eu plec. Tristetea din ochii ei la taiat ca niste sabii. O durere goala in suflet il incolti. Stia ca era deja tarziu sa se impotriveasca…
-                     Hei, nu poti lasa balta tot acum, cand esti pe punctul de a-l gasi.

Dupa cateva minute bune, Tom reusi sa o convinga sa se intoarca la club. Amandoi intrara in club, dupa ce Bella ii explica planul ei cu exactitate. Avea sa se inscrie mai intai in club, apoi sa incerce sa-l abordeze pe Edward, desi Bella parea ca are mai mult intentii de seducere, a lui. Tom, pe de alta parte, acceptase sa vina doar pentru a vedea ce  va face Bella.

Acum , atat Bella, cat si Tom erau inscrisi  in club .  Amandoi se schimbasera in costume de baie . Bella nu putu sa se abtina din a se uita la Tom , admirandu-i totodata corpul bine sculptat . Nici Tom nu era mai prejos , analizand-o pe Bella din cap pana in picioare cu coltul ochilor.  Bella se palmui mental pentru faptul ca fusese putin distrasa de Tom , si isi infasura o esarfa in jurul soldurilor, trecand pe langa el.
  Fiind un club select, era ceva normal sa se gaseasca acolo si cateva sezlonguri si un mini-bar cu bauturi racorioare. Iar cum Bella nu avea tocmai intentia de a innota, se aseza intr-un sezlong, bandu-si cocktailul. Isi tinea cu o mana bautura, iar cu cealalta ochelarii de soare, ridicandu-i din cand in cand, sa se uite dupa Edward. Era putin amuzant sa o vezi cu ochelari de soare, cand era inauntru, insa ea se gandea ca ochelarii erau deghizarea ei.
Tom, pe de alta parte se amuza foarte tare vazand-o pe Bella privind cu ochi vicleni peste ochelarii ei de soare, si, din cand in cand mai luand cate o gura din bautura.
 Intr-un sfarsit, Bella il localiza pe blondul frumos, apropiindu-se, dar trecand prin fata ei fara sa-i dea vreun pic de atentie. Bella pufni, ceea ce-i starni rasul lui Tom. Atunci, Bella se ridica hotarata sa plece dupa el. Il observa cum defila pe langa bazin , zambind doamnelor si salutand din cand in cand pe cineva .
  Bella se grabi sa se apropie de el dar cand ajunse la cativa centimetri de el , ezita , oprindu-se in loc.
 Nu avea vreun plan despre cum sa-l abordeze.
  Tocmai atunci , un tip imens , plin de muschi , cu parul negru, scurt, aratand intimidant, se apropie de  blond si incepura sa vorbeasca .
 Bella ofta, nestiind ce sa faca. Dar exact atunci, cineva plonja in apa, aproape udand-o. Ideea stralucitoare o lovi din plin, facand-o sa zambeasca.
 Se apropie de cei doi baieti din ce in ce mai mult, si aproape ca trecu pe langa ei, dar inainte de asta, se lasa sa alunece in bazin, stropindu-i totodata si pe cei doi.
 Odata ce se afla in apa, incepu sa dea din maini, stropind in jur, si incepand sa tipe dupa ajutor, deoarece nu stia sa innoate. O minciuna pe care fu nevoita sa o spuna.
 Si, bineinteles,planul ei functiona perfect, deoarece blondul se si arunca in apa , sa o salveze.
O ridica in brate, uitandu-se la fata ei, in timp ce Bella era in extaz.
- Oh, Edward Cullen ,cat te-am cautat! exclama Bella, tinandu-si mainile pe dupa gatul blondului .

- Edward ? Oh, eu nu sunt Edward! Sunt Jasper Cullen. Numele noastre coincind. Si eu vreau sa-l cunosc pe Edward ! spuse acesta, zambindu-i calm.
Bella nervoasa, ii da un branci lui Jasper, ceea ce-l facu sa intre inapoi in apa, in timp ce ea iese furioasa din bazin.

 Intre timp, Tom o privea amuzat de pe sezlongul sau , gandindu-se la ce pune la cale Bella. O vazu apropriindu-se de tipul blond, dar nu indrazni sa-l abordeze. Se simti usurat, gandindu-se ca poate avea sa renunte.
 Observa apoi tipul mare , brunet care statea de vorba cu blondul , apoi pe Bella, care incepu sa zambeasca deodata .
Tom se ridica automat in picioare, stiind ca Bella avea sa faca ceva stupid, si aproape alerga pana la ea, pentru a o impiedica sa faca ... orice avea de gand. Insa era prea tarziu. O clipa mai tarziu, ea se afla in apa, iar blondul sari dupa ea, sa o salveze.
 Brunetul, in schimb se apropie de Tom, zambind la scena din bazin. Il batu pe umar prieteneste si ii sopti incet :
-                     E o bucatica buna,  nu o pierde. Daca m-ai eziti mult Jasper sau eu iti suflam iubita.
Acesta doar se uita urat la scena ce se petrecea in bazin , nebagand in seama gluma lui Emmet.
-                     Nu e iubita mea! Spuse Tom morocanos.E doar o copila stupida, continua Tom la fel de enervat.
-                     Daca spui tu... Desi privirea te tradeaza ! chicoti Emmet.

Dupa ce Bella iesi din bazin, nervoasa de teapa pe care si-o luase, se infasura intr-un prosop, nebagandu-l in seama pe Tom, si indreptandu-se spre cabana ei.
  Dupa ce ajunse in cabana se schimba, fiind cu nervii la pamant. Acum, idiotul de Tom avea sa rada de ea, si sa o enerveze pana il va gasi pe adevaratul Edward Cullen.
O clipa mai tarziu, cateva batai violente in usa, ii anunta sosirea lui Tom.
 Bella, mai nervoasa ca oricand, smuci usa, deschisandu-i lui Tom.
-                      Ce ai venit sa te bucuri de esecul meu ? Pariez ca tu stii cum arata adevaratul Edward. Si ma lasi asa ca o proasta sa ma intind cu toti. Da, mai ales iti stiu parerea despre mine – sunt o femeie usoara, o curva. Acum, hai gata, iesi, spectacolul s-a terminat.
-                     Bella…porni Tom sa zica ceva insa a fost oprit de o palma zdravana pe obraz. Acest fapt il amuza la culme. Are putere fatuca.
-                     IESI AFARA ! TE URASC !
Tom ii prinse miinele si o imobiliza. O tranti cu spatele de peretele camerei si in timp ce o privi intens in ochi isi zdrobi buzele fierbinti de buzele ei trandafirii. Bella se linisti si se simtea atit de protejata in bratele lui. Trupul sau puternic emana caldura. Isi dorea ca el sa-i lase mainele ca sa-l poata imbratisa.
Insa, Tom se feri ca ars de pe ea. Cu ochii in pamint fugi din camera ei soptind un nervos :
-                     Iarta-ma.

A fost ca o lovitura de cutit in inima. Ramase fara aer. Bella se lasa sa alunece la pamant si planse  in colt pana la caderea serii. Era atat de singura…
Apoi se ridica si merse la baie. Se spala pe fata, isi drese machiajul si se imbraca intr-o rochie rosie, superba. Inainte de a iesi din casa se analiza in oglinda. Asta o sa fie ultima ei seara pe insula. Maine pleaca. Si nu are de gand sa planga in pumn pentru inca un nenorocit din viata ei. Rose este o norocoasa. Are un frate care a tinut-o in brate si i-a sters lacrimile. Bella a fost mereu singura. Si-a lins ranile dragostei mereu in solitudine…
Ajunsa la bar isi comanda un Martini. In timp ce-si savura bautura DJ-ul barului anunta :
-                     Urmatoare melodie este comandata de catre clientul nostru fidel Edward Cullen.
Si din difuzoare porni o melodie irlandeza.
Bella zambi, norocul isi intoarce fata…


6 comentarii:

Andreea spunea...

hei ai primit leapsa de la mine
http://bonaculipici.wordpress.com/2012/09/13/leapsa-2/

LoStInDr3aMs spunea...

bella e o nebuna!!!vreau continuarea;;)

Raluk spunea...

off.. iarne-ai lasat in suspans :-< ... o continaure cand vine?:-s

:*:*:*

Stephany spunea...

Curand :))
Sa vad ce dispozitie am , si cand imi trimite Veronica mail. Poate il voi posta pana inainte de scoala... Asa ca un cadou ! :D
Dar mai vedem !

D. spunea...

Un capitol foarte interesant care te tine cu sufletul la gura:x

dya spunea...

Bella e atat de tare!!!A fost atat de Waw acest capitol!Felicitari!:*:*

Melodia saptamanii