Persoane interesate

duminică, 12 februarie 2012

Capitolul 12

Dpdv.Marie:

Ma uitam uimita la persoana din dreapta mea . Ochii lui albastri spalaciti , erau acum tristi , de parca ar fi retrait acele momente , din amintirea lui .
  James privea in fata , la padurea ce se intindea pana la orizont . Mainile sale se sprijineau de genunchii pe care-i tinea ridicati la piept , iar capul ii era indreptat putin in jos .
  Parca nu-mi venea sa cred ca era el . Tot timpul am crezut ca e un nebun care vrea doar sa ucida .


- Era 1886 toamna . Julliette era fiica unui important om cu influente puternice in lumea de afaceri de atunci . Ce mai ! Era o bogatasa rasfatata ! spuse el zambind amar . Am crezut ca ma iubea ... am crezut ... prost ! spuse el inclestandu-si maxilarul . Eu eram doar un biet baiat prostut , orbit de iubire .
  El se opri pentru o clipa parca rememorand toata povestea .
 - Ce s-a intamplat ? am intrebat eu abia soptind .
El lua o gura de aer de parca pana acum si-ar fi tinut respiratia , si incepu sa rada intorcandu-si fata spre mine .
- M-a fraierit ! M-a dus de nas , jucandu-se cu mine . Apoi ... am aflat ca se va marita cu un bogatas . Si am fugit . Am fugi cat m-au tinut picioarele , plangand . La un moment dat , am cazut in genunchi , si dupa aceea am adormit pe pamant . M-am trezit cand noaptea deja invaluise padurea in care ma aflam .
Sunete se auzeau din tufisuri , iar eu m-am speriat gandindu-ma la cine stie ce animal . Am luat-o la sanatoasa , nestiind incotro . Apoi ... in fata mea aparu cea mai frumoasa femeie pe care o vazusem vreodata . Avea parul lung negru si ondulat . Ochii ii erau negri cu nuante rosiatice , iar pielea ii era extrem de alba . Spre deosebire de Julliette , care era blonda cu ochii albastri , acea ... fiinta din fata mea , mi se parea de zeci de ori mai frumoasa .
- Era un vampir , am spus eu ca o afirmatie .
- Mda ... te prinzi repede , spuse el zambind stramb . O chema Katherin . Ea mi-a promis nemurirea si invincibilitatea . Ea m-a transformat in ceea ce sunt acum . Insa ... eu ma indragostisem de ea . Stii ca , unii vampiri au puteri , nu ?
Eu am aprobat din cap .
 Ei bine , ea avea puterea de a-ti cunoaste sentimentele . Si-a dat seama ca ma indragostisem de ea , iar dupa ce m-a transformat , a plecat . M-a parasit si ea . M-a lasat singur cand aveam nevoie cel mai mult .
  Asa ca ... furios cum eram , m-am intors la Julliette . Eram orbit de putere si de furie . vroiam ... nu stiu exact ce vroiam . Cred ca vroiam doar pe cineva sa fie langa mine ... vroiam iubire .

   am dus si am rapit-o in timp ce dormea . Cand s-a trezit , s-a speriat groaznic . A inceput sa ma implore sa o las sa plece . Mi-am dat seama ca nici nu ma mai recunostea . Ii era frica de mine . Am incercat sa o fac sa inteleaga ce sunt , si ea parea ca ma recunoscu . Am rugat-o sa fuga cu mine si sa-i ofer si ei nemirirea , insa a refuzat . A spus ca asteapta un copil cu sotul ei si ca nu-l va parasi pentru mine . Bineinteles ca atunci m-am infuriat si  am vrut sa o transform obligat . Egoist fiind , o vroiam doar pentru mine . Stii ... ca sa transformi un om intr-un vampir , nu trebuie decat sa-i gusti putin din sange , iar veninul din colti va face toata treaba . Insa ... eu , fiind un nou-nascut , nu ma puteam abtine de la sange , asa ca am secatuit-o de tot . A murit in bratele mele , apoi i-am dat drumul pe pamanul rece . M-am uitat la ea si mi-am dat seama ca nu o iubeam . de fapt , nici nu stiu daca am iubit-o vreodata .
  De atunci , totul a luat o alta intorsatura . Fiind singur , m-am lasat prada instinctelor mele de vampir , omorand mai ales femei , pentru a ma razbuna .

A inceput sa rada dansu-si capul pe spate .
- Stii ... spuse el uitandu-se la mine . Tu esti singura persoana care stia asta . Si sper ca si ultima ! spuse el serios , privindu-ma fix in ochi . Apoi zambi , uitandu-se la buzele mele , si se ridica in picioare coborand de pe acoperis printr-un singur salt .

 El chiar e nebun ! mi-am spus . Adevarul e ca nu e chiar vina lui , .. dar asta nu e o scuza sa omoare atatia oameni doar de dragul de a omora .
  Povestea asta m-a facut sa-l privesc cu alti ochi . Nu credeam ca era si o cauza pentru care James se purta asa . Credeam ca e doar nebun si odata ce a devenit vampir , nebunia sa s-a amplificat .
  Sunt tare curioasa daca acea Katherine mai traieste , si ... de ce l-a lasat . Insa ... nu cred ca James va mai fi mult timp in viata pentru a afla .

  Am sarit si eu de pe acoperis dupa ceva timp si am intrat in casa . inauntru era doar Victoria .
- Unde sunt baietii ? am intrbat-o .
- Au plecat ! spuse ea simplu .
- Unde ? am intrebat-o din nou .
- James s-a dus dupa umana , iar Laurent ... probabil ca la familia Cullen sa-i avertizeze .
- Poftim ? De ce i-ar averiza ? intreb eu .
- Asta face parte din plan . daca ai fi fost si tu atenta , ai fi auzit ! spuse ea .
-Hmm.... biiine ! Atunci eu ... am sa ma duc sa vanez ceva , spun si ma indrept spre usa .
- Stai ! Vin si eu cu tine , spuse Victoria ridicandu-se de pe canapea .
- Ammm.... as vrea sa fiu singura un moment daca se poate , spun eu , sperand sa ma lase in pace .
- Bine ! spuse ea dandu-si chii peste cap si trantindu-se din nou pe canapea incepu sa-si pileasca unghiile .
Cel mai probabil si le ascutea , mi-am spus eu iesind pe usa .
  La orizont , soarele incepea sa rasara insa lumina era difuza din cauza norilor . Am mirosit in jurul meu si al luat-o la fuga printre copaci .
   Noua misiune : Salvarea Bellei 2 de James cel rau !

_________________________________________________________________

La rugamintile Ralukai( PS : Sa nu te obisnuiesti cu asta , ok ? :D ) am postat inca un capitol . Cam scurt ce-i drept , insa acum nu puteti spune ca v-am lasat in asa mare suspans incat nu mai rezistati inca o saptamana .
  Astept pareri , si alte alea in sectiunea de comentarii !
                           Ne revedem saptamana viitoare cu un nou capitol !
                                                                     Kisses :X

4 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

a fost asa de neasteptat....cine s-ar fi gandit ca james a fost indragostit....apoi fraierit...parca simt un pik de compasiune pentru el dar totusi a ucis prea multe persoane;
sper ca marie va reusi s-o salveze pe bella 2(tehnic ar veni sa se salveze)abia astept sa vad continuare:d sunt curioasa sa vad dak edward isi va da seama vrodata ca marie e bella de fapt...
ma bucur ca ai postat cu toate ca e un capitol mai scurt,dar asta e!!!lasa ca te revansezi tu saptamana viitoare;)

Law spunea...

surprinzatoare povestea lui james...dar nah...trebuia sa intervina ceva.
astept cu nerabdare capitolul urmator,care sper sa fie mai lung:D

dya spunea...

Trista povestea lui James!Dar tot un criminal ramane!Un capitol minunat!Astept next!:*:*

Raluk spunea...

Esti o dulce>:D<>:D<... sa-ti spun drept nu ma asteptam sa postezi asa de repede;)) .. Nu ma obisnuiesc promit :d Oricum is mai curioasa acum s avad ce se intampla cu o salveaza pe Bella, imi place :x .. nu tii asa pe jar.. numai tu reuseti asta ;))
Oricum ii foarte frumos capitolul :X
:*:*:* ai grija de tn >:D<>:D<

Melodia saptamanii